Hillary Clinton a acceptat oficial nominalizarea Partidului Democrat pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite

Hillary Clinton a acceptat oficial nominalizarea Partidului Democrat pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite

"Accept cu umilință, hotărâre și o încredere fără limite în promisiunea Americii nominalizarea voastră pentru președinția Statelor Unite!", așa a început discursul lui Hillary Clinton, joi noapte, în cadrul Convenției Democrate în care a fost învestită oficial ca și candidatul Partidului Democrat pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite.

"Vreau să-i mulțumesc lui Bernie Sanders. Și voi care l-ați susținut, aici și în toata țara, vreau să știți că v-am auzit" a spus fosta Prima Doamnă a Americii, despre contracandidatul său din cursa internă în condițiile în care mai mulți suporteri ai acestuia au protestat în tăcere în timpul discursului, purtând tricouri verde-crud și pancarte "NO TPP", referitoare la acordul de parteneriat transpacific negociat de mai mulți ani, potrivit Agerpres.

În discursul său, Hillary Clinton a făcut referire și la candidatul Partidului Republican, Donald Trump. "Noi nu vom construi un zid. În locul lui, vom construi o economie în care toți cei care vor un loc de muncă bine plătit pot să găsească unul" a spus candidata democraților.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)