Un român din Roma a fost lăudat de autorități și de presa italiană. Care este motivul…

Un român din Roma a fost lăudat de autorități și de presa italiană. Care este motivul…

Un român din Roma, Italia, a fost lăudat de autorități și de presa italiană, după ce a prins un hoț.

Bărbatul se afla în cartierul Tuscolano, joi, în jurul orei 18:30, când a observat o siluetă în interiorul mașinii sale.

Dându-și seama imediat că are de-a face cu un hoț de mașini, românul s-a apropiat tiptil, cu gândul de a pune mâna pe individul care îl jefuia. Românul s-a apropiat de mașină și a vazut că respectivul i-a spart geamul portierei. A reușit să pună mâna pe hoț și i-a aplicat o corecție severă, apoi a chemat poliția.

La fața locului au ajuns imediat carabinerii, pentru că erau în zonă.

Individul prins de român mai spărsese încă 6 mașini în seara respectivă, fiindu-i fatală decizia de a-l jefui pe român.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)