Dodon: Din Centrul Național Anticorupție și alte instituții au fost arse documente legate de furtul miliardului

Dodon: Din Centrul Național Anticorupție și alte instituții au fost arse documente legate de furtul miliardului
Foto: Facebook/ Igor Dodon

Igor Dodon, președintele Republicii Moldova, a declarat că în Centrul Național Anticorupție și alte instituții au fost arse documente legate de furtul miliardului, informează unimedia.info.

”Știți ce au făcut ieri și alaltăieri? La CNA și în alte structuri de stat au fost arse documente. Cunosc această informație. Erau documente legate de furtul miliardului, de înregistrările pe care le efectua ilegal în toți acești ani. Știu acest lucru. Oamenii îmi spun. Ne vom clarifica și cu aceasta. Nu poți lichida tot, urmele rămân. Iar oamenilor care se ocupă cu aceste lucruri le transmit: Pe toate le cunoaștem. Nu vă ocupați cu prostii. Cu cât mai repede puterea va fi predată, cu atât mai bine va fi pentru țară și pentru fiecare cetățean”, a declarat Igor Dodon, la TV8.

În acest context, Dodon nu-l vede deloc bine pe oligarhul Vlad Plahotniuc: ”Dacă Vladimir Gheorghevici crede că va reuși să iasă uscat din această situație, eu nu cred. Situația se va agrava pentru el și pentru tot Partidul Democrat. Eu nu-l ameninț, pur și simplu analizez ceea ce se întâmplă. Pentru prima dată, vestul și estul au aceeași poziție. Rusia, SUA și UE”.

Ultima oră
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)
20:47 - ECDC avertizează: Nu călătoriţi în Mykonos, Santorini, Rhodos şi în alte 10 insule greceşti
20:35 - Intrarea în Germania, doar cu pașaport Covid din weekend. Berlinul ar urma să înăsprească condițiile de intrare în țară din cauza temerilor legate de valul 4
20:34 - CFR anunţă că şase din cele 13 vagoane răsturnate la Feteşti au fost ridicate
20:04 - Dosar penal pentru români veniți din Marea Britanie cu certificate Covid false. Fenomenul s-ar putea amplifica după ce și Grecia a intrat în zona roșie
20:00 - Grecia a intrat în zona roșie. Ce efect are decizia pentru turiștii români
19:51 - Mircea Hava: `Ghinea, du-te acasă`, ar trebui să îi spună premierul. Dacă portofoliul era la PNL și dacă ministrul ar fi discutat cu cei care știu ce înseamnă fondurile europene, altfel ar fi stat lucrurile pe PNRR (VIDEO)
19:49 - Un bărbat de 71 de ani din Iași, primul caz de pacient vaccinat care este în stare gravă după ce s-a infectat cu tulpina Delta
19:19 - Gigi Becali, reacție dură după eliminarea lui FCSB din Conference League: „Aici se vede bărbăția unei echipe de fotbal. O să dau vreo doi jucători afară”
19:14 - Premierul Florin Cîțu: Mă aștept ca, în următoarele zile, fiecare minstru să prezinte public execuția bugetară pentru ministerul pe care îl conduce