O imagine în care Igor Dodon apare alături de Donald Trump, transformată în meme pe site-urile americane: ”Băiete, adu-mi o bere” (FOTO)

O imagine în care Igor Dodon apare alături de Donald Trump, transformată în meme pe site-urile americane: ”Băiete, adu-mi o bere” (FOTO)
Foto: facebook.com/dodon.igor

O fotografie în care președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, apare împreună cu liderul american Donald Trump a devenit subiect de glume pe site-urile americane.

Imaginea, care s-a viralizat rapid, a fost editată, fiind adăugat un ”dialog” între cei doi președinți:

Trump: – Baiete, adu-mi o bere.

Dodon: – Dar eu sunt președintele Republicii Moldova

Trump: – Ok, atunci adu-mi un pahar cu vin.

Imaginea a fost surprinsă în contextul în care Igor Dodon a participat la sfârșitul săptămânii trecute la Forumul Păcii de la Paris, alături de peste 70 de lideri internaționali. Ulterior, președintele moldovean a publicat pe Facebook fotografii în care apare alături de mai mulți șefi de stat.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)