Imagini cutremurătoare din Turcia: Un militar care lupta în favoarea loviturii de stat, salvat de un polițist turc (VIDEO)

Imagini cutremurătoare din Turcia: Un militar care lupta în favoarea loviturii de stat, salvat de un polițist turc (VIDEO)

Imagini cutremurătoare din Turcia. Tentativa de lovitură de stat dată vineri seara de militari a dus la uciderea a aproximativ 200 de oameni și la rănirea a peste o mie.

CNN a difuzat imagini terifiante cu momentul în care unul dintre cei care susțin lovitura de stat este asaltat de un civil.

Militarul este prins la înghesuială într-un tanc, civilul lovindu-l cu picioarele.

#DIRECT_ONE_l5avn0#

În timp ce acesta iese din tanc, acolo unde se refugiase, cere ajutor, starea sa fiind vizibil una precară. În timp ce solicita ajutor, un alt civil aruncă asupra sa cu un obiect pentru a-l lovi.

În cele din urmă, militarul este salvat de un polițist care îl ia pe sus și le face semn civililor să înceteze să mai arunce în el cu ceva, susținătorul loviturii de stat fiind slăbit de puteri.

Ultima oră
13:41 - Metrorex oferă cartele gratis la metrou. Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru o călătorie fără plată și care este prețul unui bilet
13:40 - Marius Marin, căpitanul României, ironic cu fanii naționalei: „Mulțumim celor 15% care au fost alături de noi!”
13:28 - Poliția, mobilizată în Mykonos şi Ios să supravegheze respectarea regulilor anti-COVID, după ce 13 insule greceşti extrem de populare printre turiști au ajuns pe lista roșie a ECDC
13:23 - Alin Stoica, planuri pentru valul 4 al pandemiei: În ultimele două săptămâni s-a triplat incidența. Trebuie să ne pregătim (VIDEO)
13:20 - Armin Laschet, candidatul pentru funcţia de cancelar al Germaniei, are probleme legate de plagiat
13:01 - Acuzații grave din partea sindicaliștilor, la adresa directorului CFR: „Ne-a mințit și pe noi de atâtea ori”
12:56 - GCS: 153 de noi infectări cu coronavirus. Încă un pacient a murit în ultima zi și au fost raportate două decese din luna iunie / 410 bolnavi sunt internați, din care 49 la Terapie Intensivă
12:44 - Ministrul Transporturilor a retras licența doar pentru un operator economic implicat în accidente feroviare, nu și pentru ceilalți (VIDEO)
12:24 - Surse: Festivalul SAGA, anunțat pentru luna septembrie în parcul Izvor, deși încă e pandemie și organizatorul nu are aprobare formală din partea Primăriei Capitalei / Există serioase îngrijorări că vegetația din parc va fi distrusă
12:04 - Jumătate din cei 70 de pasageri ai cursei Londra-Iaşi au prezentat acte COVID false, la revenirea în România!