Imagini revoltătoare de la manifestațiile din SUA. Un polițist a trecut cu bicicleta peste capul unui protestatar (VIDEO)

Imagini revoltătoare de la manifestațiile din SUA. Un polițist a trecut cu bicicleta peste capul unui protestatar (VIDEO)
Captură B1 TV

Imagini şocante din Statele Unite. Un poliţist din Seattle a fost filmat în timp ce trecea cu bicicleta peste capul unui protestatar întins pe şosea. Incidentul a avut loc în timpul manifestaţiilor provocate de decizia Justiției în cazul Breonnei Taylor, o femeie afro-americană ucisă chiar de poliție, informează B1 TV.

Polițist american, cercetat după ce a călcat pe cap un protestatar cu bicicleta

Poliţistul care l-a călcat pe protestatar pe cap cu bicicleta fusese trimis împreună cu colegii lui ca să disperseze mulţimea adunată la manifestaţii. Înregistrarea a fost distribuită imediat pe reţelele sociale, unde a provocat furia oamenilor.

Din filmare, s-ar părea că acel poliţist a trecut intenţionat peste capul protestatarului, neavând nicio intenție de a îl ocoli.

Pentru moment, nu există informaţii privind starea de sănătate a protestatarului.

Conducerea Poliţiei din Seattle a anunţat la scurt timp că îl va ancheta pe agent.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Noi proteste în SUA, după decizia Justițiie în cazul Breonne Taylor

Noile proteste din Statele Unite au fost declanşate din cauza deciziei Justiţiei în cazul Breonnei Taylor.

Femeia, de origine afro-americană, a fost împuşcată în urmă cu şase luni în propria locuinţă, după ce poliţiştii au dat buzna fără să se identifice.

Până în acest moment, doar un singur poliţist a fost pus sub acuzare în cazul femeii. Alţi doi agenți au fost achitaţi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:05 - Zelenski: „Sfârșitul conflictului va fi unul diplomatic” / „Sunt lucruri pe care nu le putem realiza doar la masa negocierilor”
12:49 - Liz Truss, ministrul britanic de Externe: Moldova trebuie echipată „conform standardului NATO” / „Putin a fost clar cu privire la ambițiile sale de a crea o Rusie mai mare”
12:24 - Președintele ANAF, despre profesorii care dau meditații: „Nu cred că o să pornim în curând controale” / „Este un fenomen care se practică de mulţi ani”
12:00 - Olaf Scholz, criticat de fostul secretar general al NATO pentru abordarea față de războiul din Ucraina: „Germania este reticentă în a livra arme grele și a impune sancțiuni”
11:44 - Marcel Ciolacu: „Creșterea economică din primul trimestru nu se regăsește în buzunarele românilor” / „Guvernul trebuie să vină cu anumite măsuri”
11:20 - Sorin Grindeanu, despre podul de la Brăila: „Sperăm ca în decembrie să putem să dăm în circulație acest pod. Eu sunt optimist”
10:48 - Rusia a întrerupt livrările de gaze către Finlanda, însă compania publică finlandeză anunță că își va continua activitatea „în mod normal”
10:38 - Trafic intens către litoral și Valea Prahovei. S-au format coloane de mașini pe Autostrada Soarelui
10:12 - Mario Fresh a povestit cum a fost la prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram: „Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl”
09:52 - Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent. Timpurile festive sunt aproape”