Imagini revoltătoare de la manifestațiile din SUA. Un polițist a trecut cu bicicleta peste capul unui protestatar (VIDEO)

Imagini revoltătoare de la manifestațiile din SUA. Un polițist a trecut cu bicicleta peste capul unui protestatar (VIDEO)
Captură B1 TV

Imagini şocante din Statele Unite. Un poliţist din Seattle a fost filmat în timp ce trecea cu bicicleta peste capul unui protestatar întins pe şosea. Incidentul a avut loc în timpul manifestaţiilor provocate de decizia Justiției în cazul Breonnei Taylor, o femeie afro-americană ucisă chiar de poliție, informează B1 TV.

Polițist american, cercetat după ce a călcat pe cap un protestatar cu bicicleta

Poliţistul care l-a călcat pe protestatar pe cap cu bicicleta fusese trimis împreună cu colegii lui ca să disperseze mulţimea adunată la manifestaţii. Înregistrarea a fost distribuită imediat pe reţelele sociale, unde a provocat furia oamenilor.

Din filmare, s-ar părea că acel poliţist a trecut intenţionat peste capul protestatarului, neavând nicio intenție de a îl ocoli.

Pentru moment, nu există informaţii privind starea de sănătate a protestatarului.

Conducerea Poliţiei din Seattle a anunţat la scurt timp că îl va ancheta pe agent.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Noi proteste în SUA, după decizia Justițiie în cazul Breonne Taylor

Noile proteste din Statele Unite au fost declanşate din cauza deciziei Justiţiei în cazul Breonnei Taylor.

Femeia, de origine afro-americană, a fost împuşcată în urmă cu şase luni în propria locuinţă, după ce poliţiştii au dat buzna fără să se identifice.

Până în acest moment, doar un singur poliţist a fost pus sub acuzare în cazul femeii. Alţi doi agenți au fost achitaţi.