IMAGINI ȘOCANTE! O adolescentă a încercat să-și gătească porcușorul de guineea. Internauții au criticat-o aspru după ce au văzut scena cu animalul chinuit în cuptorul cu microunde (VIDEO)

IMAGINI ȘOCANTE! O adolescentă a încercat să-și gătească porcușorul de guineea. Internauții au criticat-o aspru după ce au văzut scena cu animalul chinuit în cuptorul cu microunde (VIDEO)
foto: Daily Mail

Imagini șocante! O adolescentă și-a băgat porcușorul de guineea în cuptorul cu microunde. Mai mult, aceasta a filmat întreaga scenă.

Filmarea a fost postată pe internet de tânăra de 16 ani, pe nume Vitoria Muller, și la scurt timp s-a trezit cu numeroase critici și insulte aduse de internauți pentru gestul său incredibil. Aceștia au spus că nu merită să aibă în grijă vreun animal de companie.

Adolescenta a mărturisit că a făcut acest gest fiindcă mai mulți prieteni i-au dat această sugestie.

"Nu-mi vine să cred că a vrut să-l gătească pe sărmanul animal", a scris un internaut.

"Victoria Muller și-a prăjit porcușorul de guineea în speranța că așa ar putea strânge mai multe aprecieri pe rețelele sociale. Ce fel de persoană face așa ceva?", a scris un alt internaut, potrivit Daily Mail.

După valul de comentarii negative pe care le-a stârnit cu filmulețul său, tânăra și-a șters conturile de social media.

Tatăl Victoriei a dus-o pe aceasta în fața autorităților pentru a le explica motivele care au îndemnat-o să se poarte astfel cu animalul de companie și a fost forțată să-și ceară scuze pentru comportamentul de care a dat dovadă.

Părintele fetei a scris pe rețelele sociale că a pedepsit-o pe aceasta. "Fiica mea a fost deja pedepsită pentru comportamentul ei neadecvat. Animaluțul este bine acum și îmi cer scuze în numele întregii familii. Cu toții avem grijă de animale și nu am lăsa niciodată un lucru de acest gen să se întâmple", a scris acesta.

Totuși, autoritățile au luat animalul și l-au transferat la o clinică veterinară pentru consult. Din fericire, nu a fost rănit.

O adolescentă a încercat să-și gătească porcușorul de guineea

#DIRECT_ONE_9sbxey#

Tags:
Ultima oră
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
21:06 - Bogdan Aurescu, discuții cu Josep Borrell, șeful diplomației UE, despre implicațiile atacului asupra navei Mercer Street, în care și-au pierdut viața un român și un britanic. Mesajul ministrului
20:39 - Cât lemn s-a furat din pădurile României? Tanczos Barna: „Dacă hoţul nu este prins, nu ştii cu cât a plecat” (VIDEO)
20:33 - Alertă de caniculă și incendii de vegetație în Grecia. Două suburbii din Atena, unde se aflau și turiști,  evacuate din calea flăcărilor
20:13 - Universitatea Oxford: Spania, în fruntea listei vaccinărilor anti-COVID-19. Bulgaria şi România, în coada clasamentului