IMAGINI TERIBILE: Celebrul Hotel Negresco din Nisa, folosit pe post de spital pentru victimele atentatului (VIDEO, FOTO)

IMAGINI TERIBILE: Celebrul Hotel Negresco din Nisa, folosit pe post de spital pentru victimele atentatului (VIDEO, FOTO)
Foto: meganewsweb.com

Franța a fost lovită de un atentat terorist după cel din luna noiembrie, atunci când aproximativ 130 de oameni și-au pierdut viața. Joi seara, chiar de Ziua Franței, în timp ce oamenii sărbătoreau pe străzi, un camion a intrat în ei, curmând viața a peste 80 de persoane, în timp ce alte 100 au ajuns la spiutal.

Imediat după atentat autoritățile au intrat în acțiune, sărind în ajutorul celor răniți și al famiilor acestora. Imagini terifiante au putut fi surprinse în acest context pe holul hotelului de lux Negresco din Nisa.

Acesta a fost tranformat peste noapte în spital ambulant după ce mai multe persoane au fost duse aici.

Luxosul edificiu a fost utilizat pe post de spital pentru cei răniți.

Oamenii au fost păziți de forțe speciale ale Poliției franceze.

Persoanele rănite au fost evacuate cu rapiditate în istoricul Hotel Negresco, cel care a fost construit de un român.

În plus, oamenii aduși aici au fost interogați de Poliție pentru a afla mai multe detalii despre sângerosul atac, potrivit Infobae.com.

Imaginile cu celebrul hotel care a găzduit milioane de turiști, utilizat de data aceasta pe post de spital, sunt de-a dreptul terifiante.

Hotelul Negresco din Nisa a fost fondat de fiul unui hangiu din București, acesta fiind astăzi unul dintre cele mai bune hoteluri din lume, membru al asociației The Leading Hotels of the World.

Foto: stylereport.ro

Un palat în adevăratul sens al cuvântului, Hotel Negresco este cunoscut mai ales pentru enormul dom de sticlă care acoperă Le Salon Royal, construit de cel care a dat numele Turnului Eiffel, scrie stylereport.ro.