Incendiu puternic în portul Beirut, la o lună de la explozia devastatoare (VIDEO)

Incendiu puternic în portul Beirut, la o lună de la explozia devastatoare (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit joi într-un depozit de uleiuri și anvelope situat într-o piață din apropierea portului Beirut, a declarat armata libaneză într-un comunicat pe Twitter.

Autoritățile libaneze fac eforturi pentru stingerea flăcărilor, iar elicopterele armatei participăla operațiune, se arată în comunicat.

Au apărut videoclipuri pe rețelele sociale care arătau un fum mare la locul incendiului.

Incidentul a avut loc la mai puțin de o lună de la explozia masivă dinla Beirut, care a ucis peste 170 de persoane și a rănit peste6.000.

Imaginile video surprindo coloană mare de fum negru care acoperăcapitala libaneză. Muncitorii din port, filmând flăcările și fumul negru de deasupra portului, au putut fi văzuți fugind din zonă panicați.

Armata libaneză a anunatcă un „depozit de ulei și de anvelope” situaut în apropierea portului Beirut a luat foc și se depuneforturipentrustingerea flăcărilorinclusiv cu elicoptere. Elicoptere care transportă apă au fost văzute zburând prin oraș.

Crucea Roşie libaneză a anunţat că nu există riscul unei explozii şi că nu sunt răniţi, deşi există câteva persoane care întâmpină dificultăţi în a respira.

Ultima oră
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)