Incendiu puternic pe insula grecească Thassos: Un nor gros de fum a acoperit cerul (VIDEO)

Incendiu puternic pe insula grecească Thassos: Un nor gros de fum a acoperit cerul (VIDEO)
Incendiu puternic pe insula grecească Thassos. În plin sezon turistic, un incendiu de vegetaţie a izbucnit pe muntele aflat pe insulă, şi un nor gros de fum a acoperit în câteva momente cerul. Autorităţile...

Incendiu puternic pe insula grecească Thassos.

În plin sezon turistic, un incendiu de vegetaţie a izbucnit pe muntele aflat pe insulă, şi un nor gros de fum a acoperit în câteva momente cerul.

Autorităţile locale au intervenit imediat pentru stingerea flăcărilor şi pentru a impedica astfel ca focul să se extindă.

Două elicoptere şi un avion ale echipelor de intervenţie au fost trimise în zonă. Insula Thassos, denumită şi paradisul verde al Greciei, este vizitată anual de mii de turişti din întreaga lume.

Incendiu puternic pe insula Thassos

Embed:

Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)