A stat 18 ani în închisoare NEVINOVAT! Reacția mamei sale când a fost eliberat

A stat 18 ani în închisoare NEVINOVAT! Reacția mamei sale când a fost eliberat

O greșeală a procurorilor i-a distrus viața unui tânăr din Polonia.

Bărbatul a fost acuzat de crimă și viol, fiind eliberat 18 ani mai târziu, după ce procurorii au revizuit cazul și au stabilit că nu putea fi el vinovatul.

Polonezul primise 25 de ani de închisoare. După nenumărate recursuri, procurorii și-au însușit vina, potrivit PRO TV.

”Sunt cea mai fericită mamă din lume”, a exclamat mama acestuia când a mers să-și ia copilul de la poarta închisorii.

Tags:
Ultima oră
09:40 - Scădere dramatică a a valorii monedei virtuale Bitcoin. Investitorii au pierdut aproape 10.000 de dolari în doar câteva ore
09:26 - Razie a Poliției Rutiere în București: Mai mulți șoferi au urcat la volan sub influenţa alcoolului sau a drogurilor
09:04 - Bilanțul victimelor produse de erupția vulcanului din insula Java: 13 morți și 41 de răniți (VIDEO)
08:16 - Incendiu puternic în apropiere de Centura Capitalei, cu degajări mari de fum. Șoferii sunt sfătuiți să ocolească zona (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Predicțiile pentru fiecare zodie în luna Șobolanului, sub element Metal Yang (VIDEO)
23:34 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: În luna Șobolanului, sub element Metal Yang, provocarea e la nivel de conducere / În sectorul României sunt niște stele oribile. Totul e să fim calmi (VIDEO)
22:55 - Iulian Fota: Cel mai prost scenariu pentru România ar fi o confruntare militară majoră Rusia – Ucraina / Pretențiile rușilor merg mult dincolo de Ucraina. Ei vor drept de veto și pe soarta noastră (VIDEO)
22:22 - Bărbat din Năvodari, condamnat pentru că avea trei neveste. Ce pedeapsă a primit
21:53 - Nicolae Ciucă anunță o ședință după confirmarea primelor cazuri de infectare cu Omicron: Voi dispune măsuri. Nicio clipă nu trebuie pierdută
21:46 - Austria: Peste 40.000 de oameni au protestat în Viena față de restricții și planurile privind vaccinarea obligatorie (VIDEO)