INCREDIBIL! Rabinul şef israelian i-a numit pe oamenii de culoare „maimuţe” (VIDEO)

INCREDIBIL! Rabinul şef israelian i-a numit pe oamenii de culoare „maimuţe” (VIDEO)

Rabinul şef al Israelului, Yitzhak Yosef, i-a numit pe oamenii de culoare „maimuţe” în timpul unei predici săptămânale.

Astfel, Liga Antidefăimare, o organizaţie din New York dedicată luptei împotriva antisemitismului şi rasismului, a denunţat acest lucru ca „ absolut inacceptabil”, informează Daily Sabah.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Nu spunem o binecuvântare pentru fiecare negru. Trebuie să fie un negru a cărui mamă și tată sunt albi. Înţelegi, au avut o maimuță în locul unui fiu, au un astfel de fiu”, a menţionat rabinul.

Nu e prima oară când cuvintele sale ajung în centrul unor polemici. Acesta a mai criticat îmbrăcămintea sumară a femeilor, precizând că în acele momente acestea „se comportă ca nişte animale”.

Ultima oră
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat
19:16 - Dana Budeanu s-ar fi logodit? Ce spune despre inelul de logodnă
19:16 - Florin Cîțu: Suntem pregătiți nu numai de valul 4, suntem pregătiți să depășim pandemia
18:54 - Dan Barna: Mesajul premierului, unul firesc. Ne spune că rectificarea bugetară este un subiect care se discută cu fiecare ministru în parte, cum este și logic să se întâmple