Informații noi despre atacul terorist din Liverpool: Poliția a sigilat zona în care s-a produs incidentul, iar 4 suspecți au fost arestați

Informații noi despre atacul terorist din Liverpool: Poliția a sigilat zona în care s-a produs incidentul, iar 4 suspecți au fost arestați
Mașina incendiată în Liverpool. Catalogată drept atac terorist. Sursa foto: Twitter

În această după-amiază, poliția din Merseyside a sigilat străzile din Kensington, astfel încât să poată fi efectuată „o evaluare a materialelor” găsite la o proprietate în legătură cu atacul de duminică, arată publicația Mirror.

Poliția anti-terorism a închis drumurile din Liverpool după ce mai multe „materiale” au fost găsite într-o casă în timp ce se investiga atacul de duminică, de Ziua Comemorarii.

Un vehicul suspect a fost văzut la fața locului în această după-amiază, în timp ce ofițerii continuă să pună la punct ceea ce s-a întâmplat înainte de explozie.

Mai multe străzi au fost închise

„Ofițerii din Merseyside au extins un cordon pe strada Sutcliffe din zona Kensington pentru a le permite ofițerilor să facă o evaluare a materialelor găsite într-o proprietate pe care am căutat-o. Aceasta este doar ca măsură de precauție și noi va oferi actualizări când le vom avea.”, a informat poliția din Greater Manchester, pe Twitter.

Toți suspecții arestați au fost eliberați

Ofițeri de poliție au fost la fața locului de pe strada Sutcliffe din Kensington, unde patru bărbați în vârstă de 20, 21, 26 și 29 de ani au fost arestați duminică și luni, dar eliberați la începutul acestei săptămâni.

Keith Ford, 47 de ani, un agent de producție, care locuiește la două uși mai jos de locul unde au fost făcute arestările, a declarat: „Este înfricoșător să știi cât de aproape de casă este.