Ioana Constantin (PMP): Dan Tudorache și Clotilde Armand, două fețe ale unei singure monede. Imagini și gălăgie cât cuprinde, împliniri minime. Vă invit să alegeți singurul proiect de dreapta pentru Sectorul 1

Ioana Constantin (PMP): Dan Tudorache și Clotilde Armand, două fețe ale unei singure monede. Imagini și gălăgie cât cuprinde, împliniri minime. Vă invit să alegeți singurul proiect de dreapta pentru Sectorul 1

Ioana Constantin a invitat electoratul să vină duminică, la urne, să respingă „politicianismul ieftin” și să aleagă singurul proiect de dreapta pentru Sectorul 1, programul PMP, „singura candidatură pentru sector, din respect pentru oameni”. Cât despre contracandidații săi, ea susține că Dan Tudorache și Clotilde Armand „sunt două fețe ale unei singure monede” – „moneda politicianismului, moneda stângii”.

„Vorbe multe, fapte puține. Dan Tudorache și Clotilde Armand sunt două fețe ale unei singure monede. Moneda politicianismului, moneda stângii. Imagine și gălăgie cât cuprinde, împliniri minime. Dulapuri pline de schelete, dosare de realizări goale.Duminică, în sectorul 1, alegerea e între a da votul unor candidați cu „spate” politic, dar fără competență și interes pentru mai buna administrare a comunității noastre, așa cum sunt Dan Tudorache și Clotilde Armand, și a vota proiectul nostru, al PMP, de redobândire a statutului Sectorului 1 de Capitală a Capitalei”, a scris vineri, pe Facebook,Ioana Constantin, candidata PMP la Primăria Sectorului 1.

Ea susține că „într-un sector prin definiție de dreapta, dezvoltat de Andrei Chiliman, liberalii nu au un candidat propriu, care să vină în fața oamenilor cu un program bazat pe proiecte concrete. Dreapta a fost unită strâmb la sectorul 1”.

„Însă, dreapta neunită are un candidat. Vă asigur că sunt un om profund de dreapta, care ține la sectorul în care am trăit 3 decenii. Eu și colegii mei din echipa de consilieri ai PMP-Sectorul 1 ne prezentăm în fața cetățenilor Sectorului 1 cu un program realist, de reluare a creșterii calității vieții din Capitala Capitalei la standardele pe care oamenii le merită și cu care s-au obișnuit în timpul administrației Chiliman: proiectele serioase de dezvoltare a Sectorului 1 (introducerea energiilor alternative la blocuri și reabilitarea termică a caselor); regenerare urbană și buget participativ; deschiderea primăriei către cetățeni – comunicare și consultare permanentă cu oamenii, un primar care vine mereu pe strada ta”, a subliniat Ioana Constantin.

Candidata și-a încheiat mesajul printr-un apel către electorat, pe care l-a invitat să aleagă „singurul proiect de dreapta pentru Sectorul 1”, programul PMP.

„Vă invit duminică, la urne, să respingeți politicianismul ieftin și să alegeți singurul proiect de dreapta pentru Sectorul 1, programul Partidului Mișcarea Populară.Singura candidatură pentru sector, din respect pentru oameni!”, a conchis Ioana Constantin.

Vorbe multe, fapte puține. Dan Tudorache și Clotilde Armand sunt două fețe ale unei singure monede. Moneda…

Publicată de Ioana Constantin peVineri, 25 septembrie 2020