Iohannis, despre suspendarea partidului lui Viktor Orban din PPE: Este important să existe această clarificare în Europa (VIDEO)

Iohannis, despre suspendarea partidului lui Viktor Orban din PPE: Este important să existe această clarificare în Europa (VIDEO)
Foto: presidency.ro

Preșdintele Klaus Iohannis a vorbit, vineri, la Bruxelles, despre suspendarea din PPE a partidului Fidesz, al premierui maghiar Viktor Orban. Șeful statului susține că în acest moment, în plină campanie pentru alegerile europarlamentare, este bine să există această clarificare.

”A fost o înțelegere între conducerea PPE și Fidesz pentru a suspenda Fidesz din PPE. O decizie care arată că PPE nu este de acord cu foarte multe dintre abordările Fidesz. Acest lucru este evident și, în prag de campanie electorală, este important să existe această clarificare în Europa, că PPE este evident cel mai mare grup de partide, cu cei mai mulți reprezentanți și nu tolerează orice fel de abordare, nici măcar de la propriii membri. Cred că este o abordare de tip fair și dă șansa Fidesz-ului să revină în matca PPE”, a spus KLaus Iohannis.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:36 - Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)
23:57 - Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
23:45 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
23:23 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)
22:51 - Gazprom a avertizat Republica Moldova că va sista livrarea gazelor din 1 decembrie dacă nu-şi achită datoriile
22:34 - Arhiepiscopia București își pune la dispoziție capelele. Morgile spitalelor nu mai fac față numărului de decese COVID
22:13 - România cere sprijin internaţional pentru gestionarea crizei COVID / CNSU a adoptat o Hotărâre privind solicitarea de medicamente, echipamente şi echipe medicale
21:50 - Panică la meciul Dinamo – Rapid: Lui Alexandru Răuță i s-a făcut rău. A fost urcat în ambulanță cu masca de oxigen pe față
21:44 - Daniel Funeriu: În democrație nu poți să interzici prostia, prostia politicienilor care sunt incapabili să prevadă. În iunie – iulie, când Franța se pregătea de valul 4, nouă ni se spunea că am învins pandemia (VIDEO)
21:17 - Alexandru Rafila: E necesară o solidaritate națională, care să implice vaccinarea anti-COVID și înțelegea faptului că fiecare dintre noi e parte din acest efort