Ionel Dancă (PNL): PSD a folosit toate instrumentele legale sau mai puțin legale pentru intimidarea și coruperea alegătorilor. La București, chiar și astăzi au fost tentative de fraudare a votului (VIDEO)

Ionel Dancă (PNL): PSD a folosit toate instrumentele legale sau mai puțin legale pentru intimidarea și coruperea alegătorilor. La București, chiar și astăzi au fost tentative de fraudare a votului (VIDEO)
Foto: gov.ro

Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL și șef al Cancelariei prim-ministrului, susține că PSDa încercat „să schimbe opțiunea de vot a românilor” prin toate instrumentele posibile– „legale sau mai puțin legale”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ionel Dancă: PSD nu s-a lăsat dus de la butoane cu una cu două

„Într-adevăr a fost o luptă dură dusă până în ultma clipă, om cu om și vot cu vot. PSD, prin reprezentanții săi, nu s-au lăsat duși de la butoane cu una cu două și au folosit toate instrumentele posibile – legale sau mai puțin legale – pentru intimidarea alegătorilor, pentru coruperea alegătorilor, astfel încât să schimbe opțiunea de vot a românilor. Începem prezentarea acestor lupte duse în cadrul scrutinului electoral, de duminică, cu Bucureștiul, unde până în ultima clipă și chiar astăzi au fost tentative de manipulare, de fraudare a votului și a rezultatului acestui vot exprimat de către bucureșteni. Românii trebuie să știe – și pentru aceasta le mulțumim pentru că au venit la vot și au acordat încrederea PNL și candidaților susținuți de PNL. Am reușit împreună să eliberăm Bucureștiul de mafia Firea-Pandele, care împreună cu alți acoliți din aceeași zonă a PSD au continuat să facă o manipulare grosolană a opțiunilor de vot exprimate de bucureșteni. În acest moment, Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL, este primarul general al Bucureștiului și Bucureștiul intră într-o nouă etapă de dezvoltare, într-o etapă a normalității și a bunului simț, cu care va fi guvernată Capitala”, a afirmat, luni, Ionel Dancă.

Liberalul a subliniat că, la nivelul sectoarelor din Capitală, „bătăliile s-au dus până astăzi”.

„La nivelul sectoarelor, bătăliile s-au dus, spuneam, până astăzi, dar trebuie să spunem clar bucureștenilor – Sectorul 1 este condus în acest moment de Clotilde Armand, candidatul susținut de PNL și partenerii din Alianța USR-PLUS, la Sectorul 6 Ciprian Ciucu este primarul acestui sector, cu aceeași susținere, din partea PNL și a Alianței USR-PLUS, de asemenea la Sectorul 2 Radu Mihaiu este învingător și Sectorul 2 va cunoaște o altfel de administrație în următorul mandat. Din păcate, la Sectorul 5, manevre pe care le credeam de mult apuse, din trecutul interlop al administrațiilor PSD, au făcut ca victoria să nu fie a candidatului PNL, Cristian Băcanu, și până în ultima clipă, vot cu vot, au fost deturnate opțiunile de vot ale cetățenilor din Sectorul 2, astfel încât în acest moment avem un alt câștigător”, a adăugat Ionel Dancă.

Alături de Ionel Dancă, Robert Sighiartău a vorbit și el despre rezultatul alegerilor locale din 2020, ocazie cu care a subliniat că PNL va adopta o decizie prin care să fie interzise orice fel de alianțe cu PSD.

Tags: