Ionuț Lupescu, mesaj de susținere pentru Dorinel Munteanu, candidat PMP la Senat: Îmi doresc ca oamenii să te voteze, iar tu să reușești să dai legi bune pentru sportul românesc (VIDEO)

Ionuț Lupescu, mesaj de susținere pentru Dorinel Munteanu, candidat PMP la Senat: Îmi doresc ca oamenii să te voteze, iar tu să reușești să dai legi bune pentru sportul românesc (VIDEO)
Foto: hepta.ro/SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Fostul internațional român, Ionuț Lupescu, i-a transmis un mesaj de susținere fotului său coleg, Dorinel Munteanu, care candidează la alegerile parlamentare din 6 decembrie pentru un post de senator din partea PMP Cluj. În mesajul său, Lupescu, recent numit în funcţia de director tehnic al Federaţiei Saudite de Fotbal, a spus că oamenii trebuie să înțeleagă că este nevoie de un alt mod de a face politică în România.

”Dragă Munti, mă bucur foarte mult că ai luat această decizie să candidezi pentru un loc în Parlamentul României. Eu cred că este nevoie de oameni ca tine în politica românească. Sigur nu va fi ușor, dar oamenii trebuie să înțeleagă că, după 30 de ani, este nevoie de alt gen de politică. Oamenii trebuie să știe că tu ai fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României, ai fost un om foarte serios, te-ai dăruit total pe teren și faptul că ești recordman-ul prezențelor la echipa națională spune totul de la sine. Mă bucur foarte mult că am jucat împreună la echipa națională și că ne-am duelat ani de-a rândul în Bundesliga, dar asta nu ne-a împiedicat să rămânem fair-play, să fim prieteni și asta dă dovadă de caracterul pe care îl ai. Eu îmi doresc ca oamenii din România să te voteze, iar tu, când vei ajunge în Parlamentul României, să reușești să faci ceea ce alții n-au făcut, și anume să dai legi bune pentru sportul românesc. Îți doresc, încă o dată, din tot sufletul, de aici, din Arabia Saudită, multă sănătate, baftă și îți țin pumnii”, i-a transmis Ionuț Lupescu lui Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu susține că încă de când a acceptat să candideze și-a promiscă vaavea „un dialog real cu clujenii”.

Ionuț Lupescu, mesaj de susținere pentru Dorinel Munteanu, candidat PMP la Senat: Îmi doresc ca oamenii să te voteze, iar tu să reușești să faci ceea ce alții n-au făcut, să dai legi bune pentru sportul românesc