Israel: SCANDAL DE CORUPȚIE EXPLOZIV! Apropiații PREMIERULUI Netanyahu au fost ARESTAȚI

Israel: SCANDAL DE CORUPȚIE EXPLOZIV! Apropiații PREMIERULUI Netanyahu au fost ARESTAȚI

Doi foşti colaboratori ai premierului israelian Benjamin Netanyahu, precum şi patronul celui mai mare grup de telecomunicaţii din Israel se numără printre persoanele arestate recent într-un nou dosar de corupţie din jurul premierului.

Poliţia a anunţat duminică arestarea a şapte persoane, fără a le divulga identitatea, pe care a dezvăluit-o marţi. Printre acestea se numără Nir Hefetz, care a fost purtătorul de cuvânt al premierului, precum şi Shlomo Filber, numit de Netanyahu în funcţia de director general la Ministerul de Comunicaţii pe vremea când Netanyahu deţinea acest portofoliu, din 2015 până în 2017, potrivit Agerpres.

Investigaţiile vizează suspiciunile privind favoruri acordate directorului grupului de telecomunicaţii Bezeq, în schimbul unei acoperiri favorabile a acţiunii premierului pe Walla, unul dintre cele mai importante site-uri de informaţie ale ţării.

Acest nou caz a fost declanşat la o săptămână după concluziile poliţiei ce recomandă inculparea lui Netanyahu pentru corupţie, fraudă şi abuz de încredere în alte două dosare.