Italia: O româncă a bătut doi bătrâni și pe polițiștii veniți să-i salveze pe aceștia: „I-am chemat pe militari să ne ajute”

Italia: O româncă a bătut doi bătrâni și pe polițiștii veniți să-i salveze pe aceștia: „I-am chemat pe militari să ne ajute”
Foto: pixabay.com

O româncă stabilită în Siena, Italia, i-a luat la bătaie pe cei doi polițiști care au intervenit pentru a salva doi bătrâni pe care ea îi maltrata. A fost nevoie de intervenția unor militari pentru ca femeia să fie imobilizată.

Polițiști italieni, bătuți de o româncă. Ea i-a traumatizat pe bătrânii de care trebuia să aibă grijă

Românca lucra de circa o lună în casa respectivă. Ea fusese angajată să aibă grijă de cei doi bătrâni dar, în loc, ea îi bătea.

Zilele trecute, vecinii s-au speriat și au anunțat Poliția. Nici bine nu au ajuns, că agenții au fost luați la pumni de româncă. Ea i-a lovit inclusiv cu picioarele.

„Am chemat în sprijin militarii ca s-o putem imobiliza”, a spus unul dintre poliţişti.

Militarii au reușit, în cele din urmă, să o mobilizeze pe femeie și să o ducă la o secție de poliție.

Românca a fost inițial reținută pentru violență, vătămare corporală gravă și ultraj. Ea a fost apoi plasată sub control judiciar.

Presa locală mai notează că bătrânii au rămas traumatizați după bătăile primite de femeie. Sunt plini de vânătăi, dar nu au răni care să le pună viețile în pericol.

Urmăriți B1TV.ro și pe