Corina Chiriac trece prin CLIPE DE COȘMAR. Bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult este grav bolnav. Despre cine este vorba

Corina Chiriac trece prin CLIPE DE COȘMAR. Bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult este grav bolnav. Despre cine este vorba

Celebra Corina Chiriac trece prin momente de groază de când a aflat că fostul ei iubit este grav bolnav.Karel Gott în vârstă de 80 de ani a ajuns pe mâna medicilor, pentru că în ultima perioadă nu s-a simțit deloc bine,iar starea lui de sănătate s-a degradat treptat, scrie spynews.ro.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Corina Chiriac şiKarel Gott au fost protagoniştii unei idile ca în filme, în anii tinereţii. Cei doi s-au iubit,iarKarel Gott a rămas întotdeauna unul dintre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa artistei. Pentru o perioadă bună de timp, Karel Gotta avut ochi doar pentru Corina Chiriac, care atunci, la fel ca şi acum, erao femeie extrem de frumoasă şi atrăgătoare.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

În anii ’70, cei doi se iubeau cu patos şi chiar ar fi fost la un pas de nuntă. Din păcate, fără a preciza un motiv exact, cei doi au decis să se separe. Presa de la vremea respectivă scriacă motivele ar fi legate de faptul că artista nu ar fi acceptat să plece din România, pentru a locui peste hotare alături deKarel Gott.

Chiar dacă au pus punct poveştii de iubire, cei doi au rămas în relaţii bune în toată această perioadă. Tocmai de aceea, vestea căKarel Gotteste bolnav grav a întristat-o pe artistă, care are sentimente deosebite de respect şi admiraţie faţă deKarel Gott.

Urmăriți B1TV.ro și pe