Jackie Stallone, mama celebrului actor Sylvester Stallone, s-a stins din viaţă la 98 de ani: „A murit în somn, aşa cum îşi dorea”

Jackie Stallone, mama celebrului actor Sylvester Stallone, s-a stins din viaţă la 98 de ani: „A murit în somn, aşa cum îşi dorea”
foto:facebook

Jackie Stallone s-a stins din viaţă la vârsta de 98 de ani şi “a murit în somn, aşa cum îşi dorea”, a mărturisit Frank Stalonne, fiul cel mic, potrivit BBC.

Jackie, al cărei nume real era Jacqueline Frances Labofish, era pasionată de fitness lansând un program tv cu exerciţii şi a deschis o sală destinată exclusivfemeilor, numită Barbarella’s.

În timp ce fiul ei, Sylvester, a devenit celebru la Hollywood graţie unor filme precum cele din francizele “Rambo” şi “Rocky”, Jackie Stallone a rămas pentru o vreme în umbra luminilorreflectoarelor, devenind încele din urmă o celebritate la rândul său,în anii 1990 datorită pasiunii sale de-o viaţă pentru astrologie.

”Am fost astrolog pentru regi, prim-miniștri, politicieni, staruri de film, generali, gansteri, polițiști și preoți. Dacă pe ei i-am ajutat – clar, pot să vă ajut și pe voi!”, era mesajul lui Jackie Stallone.

Vestea cutremurătoare a morţii acesteia a fost făcută chiar de către fiul ei Frank, printr-o postare publicată pe pagina de Facebook.

”În această dimineață, eu și frații mei ne-am pierdut mama. A fost mama a patru copii, Tommy, Sylvester, Frankie și regretata mea soră, Toni Ann. A fost o femeie remarcabilă. A murit în somn, așa cum și-a dorit. Nu aveai cum să nu o iubești, era o persoană foarte excentrică, flamboiantă. S-a născut pe 29 noiembrie 1921, în Washington DC, a trăit în perioada prohibiție, a trecută prin Marea Depresiune și cel de-Al Doilea Război Mondial. Obișnuiam să vorbesc cu ea ore întregi despre perioada aceea, anii 20-40. Era o lecție de istorie. Mintea ei a fost limpede și ascuțită până în ziua în care a murit.Cred că îmi înec emoțiile în lacrimi și în prea mult vin. Dar când cunoști pe cineva de 70 de ani este greu și trist. A avut 7 nepoți și 3 strănepoți. Fratele meu, Sylvester, a tratat-o ca pe o regină toată viața. Mami, îmi va fi dor de tine mereu”, este mesajul postat de Fank pe pagina sa de Facebook.


This morning my brothers and I lost our mother Jackie Stallone . She was the mother to four children, Tommy, Sylvester,…

Publicată de Frank Stallone Official peLuni, 21 septembrie 2020