Jaf armat pe aeroportul din capitala Albaniei: Vehicul blindat plin cu bani a fost atacat și jefuit

Jaf armat pe aeroportul din capitala Albaniei: Vehicul blindat plin cu bani a fost atacat și jefuit
foto: dailymail.co.uk

Un vehicul blindat pe platforma aeroportului din capitala Albaniei, Tirana a fost atacat, joi, de trei persoane înarmate şi mascate în timp ce agenţii de securitate mutau o mare sumă de bani din acest vehicul într-un avion care urma să decoleze către Italia.

Banii aparţin unei bănci albaneze, iar un post local de televiziune afirmă că atacatorii, care ar fi pătruns pe platformă cu un autoturism, ar fi tras câteva focuri de armă în aer, dar nu s-au înregistrat răniţi, potrivit poliției, informează stiripesurse.ro.

Deocamdată nu se cunoaşte suma de bani furată, dar presa speculează că ar fi vorba de circa trei milioane de euro.

Poliţia a găsit ulterior un autoturism incendiat şi abandonat pe o stradă secundară din apropierea aeroportului.

Un important dispozitiv de forţe de ordine a fost desfăşurat în zonă pentru găsirea autorilor jafului.

Ultima oră
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)