ŞANTAJ la cel mai bogat om al planetei! Jeff Bezos, ameninţat de un tabloid cu publicarea unor fotografii ‘INTIME’

ŞANTAJ la cel mai bogat om al planetei! Jeff Bezos, ameninţat de un tabloid cu publicarea unor fotografii 'INTIME'
Foto: Hepta.ro

Cel mai bogat om al planetei, Jeff Bezos, fondatorul gigantului Amazon, l-a acuzat pe proprietarul publicaţiei National Enquirer că a încercat să-l şantajeze cu nişte fotografii ‘delicate’.

Luna trecută, Bezos şi soţia sa au anunuţat că urmează să divorţeze după 25 de ani de căsnicie. Anunţul celor doi a venit cu puţin înainte ca National Enquirer să transmită materiale despre aventurile amoroase ale şefului Amazon.

Şeful Amazon a publicat un e-mail despre care a spus că a fost trimis la intermediarii săi de către reprezentanţii American Media Inc. (AMI), societatea care deţine National Enquirer, în care aceştia erau ameninţaţi că se vor publica „fotografii intime” cu Bezos şi fosta sa prietenă, Lauren Sanchez, scrie adevarul.ro citând BBC.

Miliardarul a precizat că AMI a vrut ca el să facă o „declaraţie publică falsă”, cum că atenţia mediatică din partea publicaţiei National Enquirer asupra sa şi a amantei sale nu a fost motivată politic.

„Mi s-a întâmplat ieri ceva neobişnuit, de fapt, pentru mine nu a fost doar neobişnuit – a fost pentru prima dată. Mi s-a făcut o ofertă pe care nu o pot refuza. Sau cel puţin aşa au crezut cei mai buni oameni de la National Enquirer. Mă bucur că au crezut asta, pentru că i-au încurajat să pună totul în scris”, a scris Bezos.

„Decât să cad capcană extorcării şi şantajului, am decis să public exact ceea ce mi-au trimis, în ciuda costurilor personale şi a jenei”, a precizat şeful Amazon.

ŞANTAJ la cel mai bogat om al planetei! Jeff Bezos, ameninţat de un tabloid cu publicarea unor fotografii ‘INTIME’

El a menţionat şi presupuse legături între AMI şi preşedintele SUA, Donald Trump.

Bezos, care deţine şi Washington Post, a declarat că ziarul i-a generat o serie de inamici publici, printre care şi liderul de la Casa Albă, care este prieten cu şeful AMI, David Pecker.

Urmăriți B1TV.ro și pe