Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, are COVID-19

Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, are COVID-19
Jill Biden, soția președintelui american Joe Biden. Foto: Hepta - DPA Images / Dominick Sokotoff

Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite, a fost testată pozitiv la COVID-19, informează publicațiile internaționale, care o citează pe Elizabeth Alexander, secretara sa de presă.

Jill Biden are COVID

Elizabeth Alexander a susținut că Jill Biden a fost testată negativ luni, dar în cursul serii a început să dezvolte simptome similare răcelii. Ulterior, un test antigen a ieșit negativ, dar unul PCR a fost pozitiv.

La rândul său, Joe Biden a fost testat negativ marți.

Amintim că președintele SUA a avut coronavirus luna trecută, fiind depistat la o zi după ce a călătorit în Massachusetts și Rhode Island și la patru zile după un turneu în Orientul Mijlociu.

Biden a fost testat pozitiv pe 21 iulie, pe 27 a primit un rezultat negativ, iar apoi a fost iar testat pozitiv, motiv pentru care a trebuit să se izoleze din nou. S-a vindecat în cele din urmă și se simte bine.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)