Kim Jong-un, mișcare de PR excentrică, după ce a intrat într-un con de umbră. Look de „Top Gun” într-un clip viral în stil hollywoodian (VIDEO)

Kim Jong-un, mișcare de PR excentrică, după ce a intrat într-un con de umbră. Look de „Top Gun într-un clip viral în stil hollywoodian (VIDEO)
Kim Jong-un

Intrat într-un con de umbră pe fondul conflictului militar din Ucraina, Kim Jong-un a făcut un nou artificiu de PR. Liderul suprem al Coreei de Nord și-a făcut un videoclip de prezentare, dar de data aceasta, pe model hollywoodian.

Kim Jong-un s-a prezentat îmbrăcat într-o geacă strălucitoare de piele și ochelari de soare tip aviator, la ultima lansare de rachetă a Phenianului. Videoclipul în care președintele asiatic este cosmetizat în stilul „Top Gun” a devenit viral în țara sa și chiar și în Occident. Unii internauți l-au comparat pe dictatorul nord-coreean cu cântărețul Psy, autorul „Gangnam Style”.

În afară de Kim Jong-un, în videoclipul distribuit în media și pe internet mai apar militari nord-coreeni costumați în uniformă. Liderul suprem este prezentat în slow motion, în timp ce merge spre un hangar al cărui uși se deschid lent și în care se află o rachetă.

Apoi, dictatorul se uită la ceas, dă semnalul de lansare a rachetei, apoi celebrează reușita.

Cum a gafat Klaus Iohannis prin look-ul tip „Top Gun”

Și Klaus Iohannis a fost ținta glumelor în online, după ce a apărut la baza militară Mihail Kogălniceanu, printre cadrele MApN, îmbrăcat cu pantaloni albi, sacou bleumarin și accesorizat cu ochelari de soare tip aviator. Oficialul de la Cotroceni a fost criticat de specialiștii în ținută masculină pentru că a purtat cămașă cu mânecă scurtă.

Adina Buzatu, Cezar Ionașcu și Clara Rotescu au fost specialiștii în modă care au ridiculizat apariția președintelui.

„Cea mai mare greşeală din lume: niciun parlamentar, niciun funcţionar public din lume nu poartă cămaşă cu mânecă scurtă. În lumea diplomaţiei este o greşeală extraordinară. Când apari oficial, când te duci să dai mâna cu nişte forţe armate, când te duci să faci un lucru oficial, nu eşti pe câmp, eşti preşedintele României”, a declarat Rotescu, la acea vreme.

Urmăriți B1TV.ro și pe