Cum arată soţia liderului nord coreean, Kim Jong-Un, şi cum s-a îmbrăcat ea în timpul vizitei din China (FOTO, VIDEO)

Cum arată soţia liderului nord coreean, Kim Jong-Un, şi cum s-a îmbrăcat ea în timpul vizitei din China (FOTO, VIDEO)

Kim Jong-un a fost săptămâna aceasta în China, în prima sa vizită oficială într-o țară străină de la preluarea conducerii Coreei de Nord.
La întâlnirile cu preşedintele chinez Xi Jinping, liderul nord-coreean a fost însoțit de soția sa, Ri Sol-ju, care a impresionat prin ținutele alese pentru cele trei apariții de la care au fost făcute publice fotografii.

Tănăra Ri Sol-ju, fostă cântăreță, a fost surprinsă de televiziunea de stat în cel puțin trei ținute diferite în timpul vizitei de două zile la Beijing, scrie libertatea.ro. Designerii de modă apreciază că stilul ei a fost „subtil”, dar nu conservator.

La ceremonia de primire, soţia liderului totalitar, cunoscută pentru apariţiile sale publice extrem de rare, a purtat o ținută în două piese de coloare camel, cu o fustă până la genunchi și o pereche de pantofi cu toc mediu de aceeași culoare. A accesorizat ținuta foarte simplu cu o broșă, un lănțișor subțire și un ceas.

La prânzul luat împreună cu Xi Jinping și soția acestuia, Ri Sol-ju a purtat o altă ținută din nouă piese, de culoare nude, cu mâneci trei sfert și un trandafir în zona gâtului.

A treia ținută purtată de Ri în China, a fost în timpul unei vizite efectuate alături de soțul ei la Academia Chineză de Știință. Aici a purtat o rochie verde măr și peste o haină albă cu mâneci trei-sfert pe care a accesorizat-o cu o altă brozăcu o floare. Și la acest eveniment a purtat pantofii camel de la sosirea oficială și o geantă plic de aceeași culoare.

Mulți internauți au apreciat aspectul lui soţiei lui Kim Jong-un și au comparat stilul cu cel al lui Peng Liyuan, prima doamnă a Chinei. „Ri Sol-ju este într-adevăr frumoasă și manierată. Pot spune că este mai bună să joace rolul de primă doamnă în diplomație decât Kim”, a scris un utilizator pe Weibo, echivalentul Twitterului în China.

Ri este o figură misterioasă și se cunosc puține despre ea. Kim și-a anunțat căsătoria în 2012, iar unii analiști cred că Ri s-a născut în septembrie 1989, ceea ce înseamnă că ar fi în vârstă de 28 de ani.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.