Locul din România inclus de CNN printre cele mai frumoase destinații de vacanță din lume (VIDEO)

Locul din România inclus de CNN printre cele mai frumoase destinații de vacanță din lume (VIDEO)
Sursă foto: Muntii-Apuseni.eu

CNN a prezentat un top al celor mai frumoase locuri din lume, iar printre ele se află și un loc din țara noastră. Astfel că, în ultimul timp ies la iveală tot mai multe  locuri minunate și captivante din România, despre care nu mulți români știau, însă pentru care alți turiști străini sunt dispuși să călătorească km întregi pentru a le viziona.

Astfel că, un loc din România se află pe lista celor 17 cele mai frumoase destinații din lume, conform unui studiu prezentat de sursa citată.

Locul din România considerat de CNN printre cele mai frumoase din lume

Potrivit unui studiu CNN,  există un loc din România care este inclus pe lista celor 17 cele mai frumoase destinații de vacanță din lume, preferate de turiști din întreaga lume.

Așadar, este vorba despre  Munții Apuseni, locul în care turiștii atât români, cât și ce străini  au parte de temperaturi prietenoase și trasee neaglomerate prin păduri străvechi și stânci de calcar.

Fauna, flora, relieful și tradițiile care încă se păstrează în Țara Moților completează seria de motive care-l descriu drept un loc greu de neobservat. Astfel că, unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Munţii Apuseni  este  Gheţarul de la Scărişoara, care  se găsește în Parcul Natural Apuseni, la distanţă de doi kilometri de Gârda de Sus.

Care sunt cele mai frumoase locuri de vacanță  din lume

De asemenea, pe lângă România, se află și alte țări, astfel că CNN a enumerat  care sunt cele mai frumoase zone de vacanță din lume, dar și cele mai des vizitate. Printre acestea se numără următoarele:

Urmăriți B1TV.ro și pe