Ludovic Orban: Pentru prima oară PNL a câștigat Primăria Oltenița, ceea ce e o victorie simbolică. Localitatea a fost subjugată de PSD timp de 30 de ani

Ludovic Orban: Pentru prima oară PNL a câștigat Primăria Oltenița, ceea ce e o victorie simbolică. Localitatea a fost subjugată de PSD timp de 30 de ani
Foto: facebook.com/pnl.ro

PNL a câștigat în premieră Primăria Oltenița, a declarat premierul Ludovic Orban, care a catalogat momentul drept „o victorie simbolică”, având în vedere „cine e din Oltenița și faptul că Oltenița a fost subjugată PSD-ului 30 de ani”.

„Aşteptăm rezultate, procese-verbale, facem numărătoarea paralelă. Ce pot să vă spun e că am câteva veşti bune. O victorie simbolică am repurtat la Olteniţa, pentru prima oară PNL a câştigat Primăria Olteniţa, ceea ce e o victorie simbolică, ştiind cine e din Olteniţa şi faptul că Olteniţa a fost subjugată PSD-ului 30 de ani, deci e o victorie foarte frumoasă. De asemenea, avem informaţii că am câştigat la Giurgiu, sigur, aşteptăm procesele-verbale. Permanent primim date. Am câştigat la Tg. Jiu cu 50%. Am pierdut la Timişoara, ca să vedeţi că recunosc şi locurile în care nu am câştigat, nu poţi să câştigi peste tot. A bătut vânt de schimbare în Timişoara şi, deşi primarul nostru, Nicolae Robu, a făcut extrem de multe pentru Timişoara, timişorenii au decis alegerea unui candidat din partea USR PLUS”, a declarat Ludovic Orban, duminică seara, într-o intervenţie la Realitatea Plus, potrivit Agerpres.

Din analizele făcute, spune președintele PNL, liberalii pot câștiga între „18 și 23 de președinții de consilii județene”.

„Încă nu putem să anunţăm rezultate la nivel de consilii judeţene, dar din analizele noastre avem între 18 şi 23 de preşedinţii de consilii judeţene pe care le putem câştiga”, a adăugat Ludovic Orban.

Ultima oră
23:54 - Dan Barna: Fie PNL vine cu o altă propunere de premier și discutăm posibilitatea revenirii la guvernare, fie PNL rămâne alături de Florin Cîțu și echipa câștigătoare merge alături de Marcel Ciolacu
23:45 - SPD, peste CDU la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
23:36 - Șeful celei mai vechi firme de recrutare a stârnit discuții aprinse în online. Ce sondaj a făcut pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex să-și pună un cerculeț verde pe rever, să fie vizibil de la distanță”
23:11 - Carmen Negoiță și iubitul politician se căsătoresc! Vedeta a făcut anunțul în direct: „Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea…”
22:38 - Ianis Hagi câștigă sume impresionante din contractele de publicitate. Cât încasează anual fotbalistul lui Glasgow Rangers
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”