Mâinile sus, hainele jos: Deţinută din Mexic, obligată să se dezbrace pentru a fi eliberată

Mâinile sus, hainele jos: Deţinută din Mexic, obligată să se dezbrace pentru a fi eliberată

Un grup de poliţişti din Mexic ar fi obligat o deţinută să facă streaptease în faţa lor, în schimbul eliberării ei, scrie Daily Mail.

În prezent, toţi cei 15 poliţişti, printre care şi trei femei, au fost suspendaţi din funcţii, după ce a apărut o înregistrare video care înfăţişează o femeie în timp ce se dezbracă şi îi face un dans în poală unui ofiţer de poliţie, în timp ce alţii aplaudă şi râd.

Femeie fusese arestată împreună cu iubitul ei, pentru posesie de carduri bancare şi cecuri furate, la graniţa oraşului mexican Tijuana.

Potrivit ziarului El Mexicano, care a făcut public clipul de cinci minute, poliţiştii i-au promis femeii că o vor elibera atât pe ea cât şi pe iubitul acesteia, dacă se va dezbrăca.

La început, femeia a cărei faţă este blurată în video, stă pe o masă şi începe să-şi dea jos hainele, după care pare să se răzgândească şi vrea să termine dansul. Dar se râzgândeşte, se pune în genunchi şi începe să-şi ridice rochia, lăsându-şi la vedere lenjeria intimă. Între timp, poliţiştii sunt în culmea extazului.

Mai târziu, în înregistrare, femeia îşi dă jos rochia şi sutienul, apoi se urcă pe unul dintre poliţişti, căruia îi oferă un dans lasciv.

Filmuleţul a fost realizat pe 2 martie, dar publicaţia mexicană l-a făcut public luni.

Unul dintre poliţişti a declarat că nu are niciun ameste în incident, şi că femeia nu a fost forţată să se dezbrace, ba chiar a făcut un lucru obişnuit pentru ea, din proprie iniţiativă.

Mexic: Deţinută, forţată să se dezbrace pentru a fi eliberată

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_6730').select();" id="embed_text_6730" />