Mama lui Igor Dodon, atacată verbal de o activistă: „Suferă familii întregi din cauza fiului tău. Hoților!”

Mama lui Igor Dodon, atacată verbal de o activistă: Suferă familii întregi din cauza fiului tău. Hoților!”
Foto: captura video.

Mama fostului președinte al Republicii Moldova, Galina Dodon, a fost huiduită de activista Maria Olar, în momentul în care intra la Procuratura Anticorupție. În timp ce urca scările, femeia a fost numită de către activistă „hoață”. La scurt timp, ex-președintele a venit cu o reacție, relatează tv8.

Mama lui Igor Dodon, batjocorită de o activistă

„Ți-au plăcut kulioacele (n.r.pungi): Hoațo! Cu fiul tău la pușcărie. Mama lui Dodon, frumoasa adormită… Parcă erai prin spital. V-au plăcut kulioacele? Ți-au plăcut kulioacele pe care le primeai? A furat toată Moldova… Suferă familii întregi din cauza fiului tău. Hoților!”, a exclamat activista Maria Olar.

Într-o reacție pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon s-a arătat indignat de modul în care a fost tratată mama sa.

„De ce permiți ca niște nebuni și nebune cu certificat de la psihiatrie să își bată joc de oameni? De ce permiți ca mama unui fost șef de stat să fie umilită și batjocorită public de niște mizerii morale care trăiesc din bani negri plătiți pe ascuns de sponsorii PAS?

Mă adresez și către alții din Guvernarea PAS, către cei care poate mai au un pic de rațiune acolo. Ați ajuns să vă sprijiniți azi pe susținerea unor fanatici și a unor nebuni, cum este această mizerie morală, care a făcut-o pe mama să asiste neputincios la un atac violent? La acest nivel de disperare și de ură ați ajuns? Acestea sunt „argumentele” și „instrumentele” de care vă folosiți?”, a scris fostul șef de stat.

Cât despre munițiile care ar fi fost găsite la Sadova, Dodon a precizat că „cele câteva cartușe de vânătoare, găsite într-o casă unde există de decenii tradiția de vânători la soț și la feciori, sunt un motiv de a purta o femeie în etate prin procuraturi? V-ați speriat că mama mea poate organiza o lovitură de stat?”.

Maia Sandu neagă acuzațiile

Președinta Maia Sandu a venit cu o reacție, după ce Igor Dodon a acuzat-o că ar sta în spatele activiștilor care au huiduit-o miercuri, 10 august, pe mama acestuia, Galina Dodon. Șefa statului susține că justiția trebuie să-și facă treaba, iar instituțiile de resort ar trebui să le asigure tuturor „un tratament corect”.

„Justiția trebuie să facă dreptate, nu circ. Fără umilințe publice, răfuieli și spectacole, care nu contribuie la cercetarea cauzelor și nici la creșterea credibilității justiției. Instituțiile vizate trebuie să le asigure tuturor un tratament corect”, a precizat șefa statului, pentru tv8.

Sute mii de lei „pentru PSRM”, descoperite în casa părintească a lui Dodon

Mama fostului președinte Igor Dodon, bănuit de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită, a fost citată la Procuratură.

Procuratura Generală anunță că la domiciliul mamei fostului președinte au fost ridicați peste 178 mii de lei , unele sume fiind într-un plic cu sigla PSRM. Proveniența banilor urmează a fi cercetată de procurori.

De asemenea, în casa părintească a fostului lider PSRM din Sadova, pe lângă zecile de mii de lei, procurorii au mai găsit și un plic cu aproximativ 10 mii euro cu înscripția „Pentru PSRM”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:50 - Gest grosolan după remiza lui CSA Steaua cu Șelimbăr. Ce a făcut un oficial al roș-albaștrilor la finalul partidei (VIDEO)
23:34 - Germania va livra Ucrainei un sistem avansat de apărare antiaerină în următoarele zile. Christine Lambreht, vizită surpriză la Odesa
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”