Marius Arcãleanu, candidatul PNL la CJ Vaslui, îi bate obrazul PSD-istului Dumitru Buzatu: Rușine! Ați refuzat asfaltarea unui drum pentru că primarul nu era din particul dvs (VIDEO)

Marius Arcãleanu, candidatul PNL la CJ Vaslui, îi bate obrazul PSD-istului Dumitru Buzatu: Rușine! Ați refuzat asfaltarea unui drum pentru că primarul nu era din particul dvs (VIDEO)
Foto: Facebook / Marius Arcaleanu

Marius Arcãleanu, candidatul PNL la Consiliul Județean (CJ) Vaslui, îi bate obrazul PSD-istului Dumitru Buzatu, omul care de 30 ani conduce județul. Liberalul îl acuzã pe președintele CJ cã a refuzat asfaltarea drumului dintre comunele Muntenii de Sus și Tanacu pe motiv cã unul dintre primari nu e membru PSD.

Liberalul Marius Arcăleanu către Dumitru Buzatu: Ați refuzat asfaltarea unui drum pentru că primarul nu era de la PSD

„Nu mai pedepsiți vasluienii, domnule Buzatu! Un exemplu doar: drumul județean dintre Muntenii de Sus și Tanacu este sub orice criticã doar pentru faptul cã primarul din comuna Tanacu nu este membru PSD. De aceea, actualul președinte al Consiliului Județean, baronul Dumitru Buzatu, a pedepsit miile de locuitori din Tanacu și a refuzat asfaltarea drumului. În urma votului de pe 27 septembrie, voi ajunge președintele Consiliului Județean și îmi iau angajamentul cã astfel de abuzuri nu se vor mai repeta.Voi fi președintele tuturor vasluienilor, nu doar celor care voteazã într-un anume fel!Rușine, domnule Buzatu!”, a scris liberalul pe pagina sa de Facebook.

Marius Arcãleanu îi bate obrazul baronului PSD de Vaslui: „Rusine, domnule Buzatu!”

De altfel, acesta a prezentat într-un interviu pentru Vremea Nouă soluțiile găsite de el pentru rezolvarea problemei infrastructurii în zonă.

„Îmi doresc sã rezolvãm problema drumurilor, sã scãpãm de blestemul drumurilor de pâmânt si a celor pietruite care, dupã fiecare ploaie, devin impracticabile. Avem proiecte concrete si am identificat sursele de finantare pentru a asfalta peste 600 km de drumuri judetene si comunale în primii 3 ani de mandat. Dupã prima etapã de asfaltare, vom finanta asfaltarea drumurilor comunale si sãtesti, astfel încât sã nu mai avem niciun drum fãrã asfalt. Încã din prima zi de mandat, voi înființa în Consiliul Judetean un serviciu care va gestiona proiectele și investițiile în infrastructura rutierã. Împreunã cu primãriile, vom face proiecte de finanțare pentru a construi trotuare și pe drumurile comunale’, a dat asisgurări Marius Arcãleanu, candidatul PNL la Consiliul Județean Vaslui.

Comandat: Partidul National Liberal – Filiala Teritoriala Vaslui
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP 21200012