Marius Arcăleanu, susținut de vicepremierul Raluca Turcan la șefia Consiliului Județean Vaslui: ‘Are toate calitățile să scoată PSD-ul afară din județul Vaslui’ (VIDEO)

Marius Arcăleanu, susținut de vicepremierul Raluca Turcan la șefia Consiliului Județean Vaslui: 'Are toate calitățile să scoată PSD-ul afară din județul Vaslui' (VIDEO)

Susținere masivă a Guvernului României pentru Marius Arcăleanu și proiectele județului Vaslui. Candidatul PNL la conducerea Consiliului Județean Vaslui este văzut cu ochi buni în partid. Ministrul Marcel Boloș și vicepremierul Raluca Turcan au încredere că Arcăleanu este omul care poate ‘scoate PSD-ul afară din acest județ’.

„Cunosc proiectele pe care le susține Marius Arcăleanu, candidat la președinția Consiliului Județean Vaslui. La nivelul nostru, la Ministerul Fondurilor Europene, pe tot ceea ce îănseamnă proiectele de infrastructură de apă, de canalizare, dar și proiectele ulterioare ce pot fi finanțate prin fonduri UE, pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere, dar și pentru dezvoltarea economică a județului Vaslui”, a spus Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene.

„Îl cunosc pe Marius Arcăleanu și este un om de toată isprava. Este un bun profesionist, este temeinic, este dedicat intereseului vasluienilor. Are toate calitățile să scoată PSD-ul afară din județul Vaslui”,a spus vicepremierul Raluca Turcan.

Marius Arcăleanu, susținut de vicepremierul Raluca Turcan la șefia Consiliului Județean Vaslui

‘Avem pentru prima dată în istorie o susținere foarte mare din partea Guvernului României pentru o dezvoltarea rapidă a județului. Să nu ratăm această șansă!

Mulțumesc doamnei vicepremier Raluca Turcan pentru susținerea totală pe care ne-a dat-o și pentru susținerea viitoare a proiectelor de dezvoltare ale județului!

Mulțumesc, de asemenea, domnului Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, pentru analiza și susținerea proiectelor noastre!

E timpul să ne apucăm de treabă în Vaslui!’, a spus, la rândul său, Marius Arcăleanu.

Comandat: Partidul National Liberal – Filiala Teritoriala Vaslui
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP 21200012

Ultima oră
20:28 - Beatrice Mahler: Secția de Terapie Intensivă de la Institutul Marius Nasta e plină de câteva săptămâni. Presiunea și dificultatea cazurilor cresc de la o zi la alta (VIDEO)
20:11 - Lista orașelor cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19. Unde este obligatoriu certificatul verde
20:03 - DOCUMENT. Peste 70 de liberali au lansat un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Ludovic Orban: Nu ne permitem să ne jucăm cu soarta României
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile