Mark Thompson va primi 8 milioane de dolari ca șef al New York Times, în primul an la publicație

Mark Thompson va primi 8 milioane de dolari ca șef al New York Times, în primul an la publicație
Noul președinte și director general al New York Times, Mark Thompson, va avea un pachet salarial care va totaliza puțin peste 8 milioane de dolari până la sfârșitul lui 2013, s-a anunțat vineri. Thompson...

Noul președinte și director general al New York Times, Mark Thompson, va avea un pachet salarial care va totaliza puțin peste 8 milioane de dolari până la sfârșitul lui 2013, s-a anunțat vineri.

Thompson “va primi un salariu de bază de 1 milion de dolari,” a afirmat ziarul american în comunicatul trimis regulatorului economic al SUA, Comisia de Securități și Schimb, conform Liberation.

La aceasta se va adăuga un bonus fix în 2013 de “100% din salariul său de bază,” o primă de sosire de 3 milioane de dolari (plătită parțial în acțiuni bursiere) și o primă pe termen lung pentru anul viitor estimată la alte 3 milioane de dolari.

New York Times va acoperi de asemenea cheltuielile de mutare din Anglia (unde Thompson este în prezent directorul BBC) și instalare în SUA, precum și cheltuielile legale, până la valoarea de 125 de mii de dolari.

New York Times a anunțat marți numirea lui Thompson, în vârstă de 55 de ani și director al BBC din mai 2004. El trebuie să înceapă să lucreze la cotidian din noiembire.

Tags:
Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)