Mașina-submarin condusă de James Bond în 1977, vândută la licitație pentru 650.000 euro

Mașina-submarin condusă de James Bond în 1977, vândută la licitație pentru 650.000 euro
Mașina-submarin condusă de James Bond în 1977 în filmul ”The spy who loved me” a fost vândută pentru 650.000 euro în cadrul unei licitații organizate luni la Londra, informează BBC News. Celebra...

Mașina-submarin condusă de James Bond în 1977 în filmul ”The spy who loved me” a fost vândută pentru 650.000 euro în cadrul unei licitații organizate luni la Londra, informează BBC News.

Celebra mașină, un Lotus Esprit, a fost achiziționată de un cumpărător care a intervenit prin telefon în cadrul licitației de mașini de colecție ce a fost organizată de casa RM Auctions.

Mașina a fost cosntruită pentru scena în care James Bond și fata Bond scapă de atacul unui elicopter sărind cu automobilul în apă.

Suntem extrem de bucuroşi de preţul la care s-a ajuns. Este o sumă frumoasă pentru o importantă piesă suvenir a unui film„, a declarat Peter Haynes din partea RM Auctions Europe.

Nu trebuie să uităm că nu este o maşină care poate fi condusă pe şosele, iar preţul atins arată pur şi simplu succesul pe care îl au toate piesele suvenir legate de Bond„, a mai spus Haynes.

Ultima oră
15:26 - 493 de unități administrative din România, în scenariul roșu. Lista localităților în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori