Scandalul momentului în politică: paparazzii l-au prins pe ministru cu amantă! Omul e însurat şi are 3 copii. Şi-a dat Demisia imediat!

Scandalul momentului în politică: paparazzii l-au prins pe ministru cu amantă! Omul e însurat şi are 3 copii. Şi-a dat Demisia imediat!
Foto: Hepta - Zuma Press / Tayfun Salci

Demisie în Cabinetul britanic. Matt Hancock a renunțat la funcția de ministru al Sănătății după ce tabloidul The Sun a publicat o imagine în care acesta apărea sărutând o consilieră. El e căsătorit și are trei copii. Se întâmplase pe 6 mai, într-o perioadă în care îmbrăţişările erau interzise, ca măsură de prevenție anti-COVID.

Ministrul britanic al Sănătății, Matt Hancock, a demisionat

„Le datorăm oamenilor care au sacrificat atât de multe în această pandemie să fim oneşti când i-am dezamăgit, aşa cum am făcut-o eu încălcând regulile”, a transmis Matt Hancock, în scrisoarea de demisie. Din nou, el a cerut scuze, precizează Reuters.

Premierul Boris Johnson i-a răspuns: „Ar trebui să fii extrem de mândru de munca ta. Sunt recunoscător pentru sprijinul tău şi cred că aportul tău la serviciul public e departe de a se fi încheiat”.

Hancock ceruse scuze și vineri pentru gestul său: „Recunosc că am încălcat consemnele de distanţare socială. Am dezamăgit oameni şi îmi pare foarte rău. Aş fi recunoscător pentru respectarea vieţii private a familiei mele”.

În imaginea publicată de The Sun, Matt Hancock se săruta cu Gina Coladangelo, o veche prietenă a cărei angajare discretă declanşase deja o polemică. Numirea ei la Ministerul Sănătății nu fusese declarată înainte ca presa să o dezvăluie.

Matt Hancock, ministrul britanic al Sănătății, a demisionat după ce a încălcat regulile anti-COVID / Acesta fusese surprins sărutând o consilieră, deși e căsătorit şi tată a trei copii

Ultima oră
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu
20:50 - Cine e noul șef al Gărzii de Mediu: Fiul primarului PNL din Jegălia a fost numit interimar în locul lui Octavian Berceanu, demis de Florin Cîțu în ciuda rezultatelor semnificative
20:39 - Octavian Berceanu: Demiterea mea se reflectă direct asupra calității aerului pe care îl respirăm, a vieții pe care o ducem și a modului în care gestionăm mediul și sănătatea noastră (VIDEO)
20:39 - Radu Oprea, despre partidul lui Liviu Dragnea: Au mai fost încercări ale foștilor lideri PSD, dar astăzi niciunul nu este un partid parlamentar (VIDEO)
20:11 - Sorin Cîmpeanu: Certificatul digital nu este o regulă aplicabilă în școli / Se discută și o posibilitate de extindere a testării (VIDEO)
19:55 - DSU o contrazice pe Dana Budeanu și lămurește situația de la Floreasca: Sunt internați 11 pacienți în ATI, dintre care doar 3 sunt vaccinați cu schema completă
19:48 - Sorin Cîmpeanu: Dacă se păstrează viteza de creștere a incidenței în București, vom ajunge la 6 la mie în octombrie. Previziunile specialiștilor spun că pragul va fi depășit pe o perioadă relativ scurtă (VIDEO)
19:31 - Campania de vaccinare înaintează lent: Circa 12.000 de persoane vaccinate în 24 de ore
19:29 - Bucurie mare în familia regală. Prințesa Beatrice a născut o fetiță (FOTO)
19:13 - Petre Cozma, mesaj dur: „Nu o să mai intru în Dinamo, nu mai vreau nimic cu numele lui Marian Cozma acolo”