ȘOC la CASA REGALĂ! Tocmai A MURIT! Este informația momentului. Totul a fost CONFIRMAT (FOTO)

ȘOC la CASA REGALĂ! Tocmai A MURIT! Este informația momentului. Totul a fost CONFIRMAT (FOTO)

Casa Regală este în stare de șoc după ce o tânără aristocrată din familia marchizului de Queensberry, a murit în urma unei supradoze.

Este vorba despre Lady Beth Douglas, care are doar 18 ani, fiind fiica cea mică a lui David Douglas, al 12-lea Marchiz de Queensberry, potrivit ciao.ro.

Tânăra a decedat după ce a luat o supradoză, injectându-și heroină și cocaină. Însă asta nu este totul, conform fostului ei prieten, Jenan Karagoli, în vârstă de 21 de ani.

Acesta a declarat că Lady Beth Douglas a lucrat ca prostituată pe site-urile de specialitate și că și-a vândut lenejria intimă online, pentru 30 de lire.

„Știam totul despre meseria de escortă pe care o practica, însă nu am spus nimic…Era o femeie minunată, însă avea probleme foarte grave” a fost declarația lui Jenan Karagoli.

Chiar în ziua morții tinerei, cei doi au avut o ceartă legată de felul în care își distruge viața, după care n-a mai auzit nimic de ea timp de câteva ore.

Medicii legiștii au stabilit că tânăra a murit în urma unei supradoze de heroină și cocaină, ceea ce a dus la aparăția unui stop cardio-respirator.

Tags: