Membrii Parlamentului italian s-au sărutat în Plen în semn de protest față de o lege a homofobiei (VIDEO)

Membrii Parlamentului italian s-au sărutat în Plen în semn de protest față de o lege a homofobiei (VIDEO)
Mai mulți membri ai Parlamentului italian s-au sărutat în plen, în semn de protest față de o lege care reglememntează parțial homofobia, ignorând ofensele aduse grupurilor LGBT, relatează La Republica. ...

Mai mulți membri ai Parlamentului italian s-au sărutat în plen, în semn de protest față de o lege care reglememntează parțial homofobia, ignorând ofensele aduse grupurilor LGBT, relatează La Republica.

Membri de acelaşi sex ai grupării Mişcarea Cinci Stele (M5S) s-au sărutat în plen, arătând cartoane pe care cereau ”mai multe drepturi”.

Aceștia au declarat apoi că s-au sărutat ”pentru că un sărut sau o îmbrăţişare nu ar trebui să cauzeze teamă şi nouă nu ne este teamă”.

Joi noapte, o lege anti-homofobie a trecut de Camera Inferioară a Deputaţilor cu 354 de voturi pentru şi 79 împotrivă. Grupurile LGBT au criticat noul proiect de lege, care intenţionează să sancţioneze homofobia şi transfobia, dar garantează dreptul de opinie al unor organizaţii politice, culturale şi religioase, astfel că aceste organizaţii pot continua să exprime comentarii homofobe. 

Membrii Parlamentului italian s-au sărutat în plen

Embed:
Tags: