Mexic: Aproape 3.800 de fragmente osoase, descoperite sub casa unui criminal în serie (VIDEO)

Mexic: Aproape 3.800 de fragmente osoase, descoperite sub casa unui criminal în serie (VIDEO)
Foto simbol: Hepta - Abaca Press / Eyepix/ABACA

Aproape 3.800 de fragmente osoase au fost descoperite sub casa unui presupus criminal în serie, la periferia capitalei Ciudad de México. Bărbatul ar fi făcut cel puțin 17 victime, informează ABC News.

3.787 de fragmente osoase găsite sub casa unui presupus criminal în serie din Mexic

Anchetatorii au găsit până acum 3.787 de fragmente osoase îngropate sub casa presupusului criminal în serie și cred că ar putea fi mult mai multe, dat fiind că până acum au săpat doar sub podea. Ei vor să extindă căutările.

În casă, printre mormane de gunoi, au fost găsite cărți de identitate și alte bunuri aparținând unor oameni dați dispăruți în urmă cu mai mulți ani.

Mexic: Aproape 3.800 de fragmente osoase, descoperite sub casa unui criminal în serie

Descoperirea indică faptul că bărbatul, identificat doar cu numele Andreas, și-ar fi tranșat victimele, lucru ce are sens, dat fiind că acesta era măcelar.

Fragmentele osoase au fost supuse unei expertize criminalistice pentru a se stabili exact câte victime sunt. Până în prezent s-a ajuns la numărul de 17.

Suspectul, în vârstă de 72 de ani, a fost arestat pe 14 mai, după ce a ucis și dezmembrat o femeie de 34 de ani, soția unui polițist. El s-a predat, fiind deja suspectat de agent.

În casă au fost găsite și casete video vechi, fapt ce sugerează că presupusul criminal și-ar fi filmat faptele.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)