Mexic: Aproape 3.800 de fragmente osoase, descoperite sub casa unui criminal în serie (VIDEO)

Mexic: Aproape 3.800 de fragmente osoase, descoperite sub casa unui criminal în serie (VIDEO)
Foto simbol: Hepta - Abaca Press / Eyepix/ABACA

Aproape 3.800 de fragmente osoase au fost descoperite sub casa unui presupus criminal în serie, la periferia capitalei Ciudad de México. Bărbatul ar fi făcut cel puțin 17 victime, informează ABC News.

3.787 de fragmente osoase găsite sub casa unui presupus criminal în serie din Mexic

Anchetatorii au găsit până acum 3.787 de fragmente osoase îngropate sub casa presupusului criminal în serie și cred că ar putea fi mult mai multe, dat fiind că până acum au săpat doar sub podea. Ei vor să extindă căutările.

În casă, printre mormane de gunoi, au fost găsite cărți de identitate și alte bunuri aparținând unor oameni dați dispăruți în urmă cu mai mulți ani.

Mexic: Aproape 3.800 de fragmente osoase, descoperite sub casa unui criminal în serie

Descoperirea indică faptul că bărbatul, identificat doar cu numele Andreas, și-ar fi tranșat victimele, lucru ce are sens, dat fiind că acesta era măcelar.

Fragmentele osoase au fost supuse unei expertize criminalistice pentru a se stabili exact câte victime sunt. Până în prezent s-a ajuns la numărul de 17.

Suspectul, în vârstă de 72 de ani, a fost arestat pe 14 mai, după ce a ucis și dezmembrat o femeie de 34 de ani, soția unui polițist. El s-a predat, fiind deja suspectat de agent.

În casă au fost găsite și casete video vechi, fapt ce sugerează că presupusul criminal și-ar fi filmat faptele.