Mexic: Cel puțin cinci morți în urma deraierii unui tren de mărfuri care avea imigranți ilegali la bord

Mexic: Cel puțin cinci morți în urma deraierii unui tren de mărfuri care avea imigranți ilegali la bord
Cel puțin cinci persoane au murit, duminică, în sud-estul Mexicului, după ce un tren de mărfuri în care se aflau aproximativ 300 imigranți ilegali a deraiat. Potrivit oficialilor, alte cel puțin 35 de...

Cel puțin cinci persoane au murit, duminică, în sud-estul Mexicului, după ce un tren de mărfuri în care se aflau aproximativ 300 imigranți ilegali a deraiat. Potrivit oficialilor, alte cel puțin 35 de persoane au fost rănite, starea a 16 dintre acestea fiind gravă.

Accidentul s-a produs duminică dimineaţa la Huimanguillo, în statul Tabasco, a precizat pe contul său de Twitter Luis Felipe Puente, coordonator al protecţiei civile în Ministerul de Interne din Mexic, citează BBC News.

Bilanțul victimelor ar putea crește, spun oficialii, care anunță că și alte persoane au rămas încă prinse în garnitura de tren.

Aproximativ 300 de imigranţi ilegali călătoreau în tren, a afirmat de asemenea un purtător de cuvânt al protecţiei civile din Huimanguillo.

Ultima oră
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome