Ministrul de Externe al Republicii Moldova, vizită în Rusia: Cu cine se va întâlini Nicu Popescu și ce subiecte sunt pe agenda discuțiilor 

Ministrul de Externe al Republicii Moldova, vizită în Rusia: Cu cine se va întâlini Nicu Popescu și ce subiecte sunt pe agenda discuțiilor 
Foto: facebook.com/pg/NicuPopescuMAE

Ministrul de Externe al Republicii Moldova, Nicu Popescu, va face, miercuri, o vizită în Federația Rusă. Cu această ocazie, șeful diplomației de la Chișinău se va întâlni cu omologul său rus, Serghei Lavrov, precum și cu alți oficiali de la Moscova, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe și integrării Europene al Republicii Moldova.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

În acest context, Nicu Popescu ”va reitera necesitatea retragerii necondiţionate şi complete a militarilor şi muniţiilor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova”, se arată în comunicatul citat.

”Ministrul Nicu Popescu va efectua o vizită de lucru în Federația Rusă la 11 septembrie 2019.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

În cadrul vizitei ministrul Popescu va avea o întrevedere cu omologul său rus Serghei Lavrov şi cu alţi oficiali ruşi din Duma de Stat şi Consiliul Federaţiei, reprezentanţii diasporei moldoveneşti şi societăţii civile.

În cadrul vizitei ministrul Popescu va purta discuţii privind modalităţile concrete de normalizare a relaţiilor bilaterale, căile de restabilire a dialogului politic şi cooperării comercial-economice.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

De asemenea, ministrul moldovean de externe va reitera necesitatea retragerii necondiţionate şi complete a militarilor şi muniţiilor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova”, a transmis Ministerul moldovean de Externe.

Ultima oră