Dezvăluire şocantă în Japonia: Ministrul care se ocupă de securitatea cibernetică nu a folosit niciodată un computer

Dezvăluire şocantă în Japonia: Ministrul care se ocupă de securitatea cibernetică nu a folosit niciodată un computer

Ministrul japonez care trebuie să întocmească strategia de securitate cibernetică din această ţară, a recunoscut că nu a folosit niciodată în viaţa lui un calculator.

Yoshitaka Sakurada a uimit şi prin faptul că nu părea să ştie cum arată un stick USB, relatează The Guardian.

”Încă de la vârsta de 25 de ani am dat instrucțiuni angajaților și secretarelor, iar eu nu folosesc computere”, a spus ministrul, într-o audiere din parlamentul japonez.

Ca urmare a acestei declaraţii, pe Facebook şi pe Twitter au apărut tot felul de comentarii în care ministrul în vârstă de 68 de ani este ironizat.

Yoshitaka Sakurada a fost numit în urmă cu o lună, după remanierea guvernamantală.

Tags:
Ultima oră
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)