Ministrul de externe britanic HABAR NU ARE cu cine este căsătorit! ‘Soţia mea este JAPONEZĂ’, a spus oficialul despre nevasta sa… CHINEZĂ

Ministrul de externe britanic HABAR NU ARE cu cine este căsătorit! 'Soţia mea este JAPONEZĂ', a spus oficialul despre nevasta sa... CHINEZĂ

Gafă de proporţii comisă la Beijing de şeful diplomaţiei din Regatul Unit.
Noul ministru britanic de externe, Jeremy Hunt, a provocat explozia de râs a gazdelor sale atunci când a prezentat-o ca „japoneză” pe soţia sa care, în realitate, este chineză.

„Soţia mea este japoneză”, a afirmat Jeremy Hunt în faţa jurnaliştilor în momentul întâlnirii cu omologul său chinez, Wang Yi.
Ministrul s-a corectat imediat. „Soţia mea este chineză – ce teribilă greşeală pe care nu trebuia să o fac”, a recunoscut el în hohotele de râs ale gazdelor, potrivit Agerpres.

„Relaţia mea cu China are rădăcini adânci”, a afimat şeful diplomaţiei de la Londra, vorbind despre prima sa vizită în ţară la 19 ani. „Soţia mea este chineză, iar copiii mei sunt pe jumătate chinezi. Avem bunici care trăiesc la Xian şi puternice legături de familie în China”, a continuat el.

„Marea mea speranţă este că vom reuşi să să aprofundăm prietenia dintre China şi Marea Britanie, ceea ce înseamnă să abordăm subiectele asupra cărora avem puncte de vedere diferite”, a declarat ministrul britanic.

În momentul în care Marea Britanie se pregăteşte să părăsească Uniunea Europeană, Jeremy Hunt a ales China ca primă destinaţie a primului său turneu în străinătate în speranţa întăririi relaţiilor comerciale dintre cele două ţări. El urmează să viziteze Parisul şi Viena.

Unt a fost numit la începutul lunii de premierul Theresa May în locul lui Boris Johnson.

Ultima oră
22:02 - Marcel Ciolacu: La Sectorul 1 a fost fraudă, așteptăm decizia magistraților. În timpul acesta se strâng semnăturile, bucureștenii să se implice dacă sunt cu adevărat nemulțumiți că îi mușcă șobolanii pe stradă
21:53 - Tragedie la Marea Neagră: Un tânăr s-a înecat în zona plajei Endless Beach
21:30 - Marcel Ciolacu: Ai voie să faci concerte cu 75.000 de oameni și congrese cu mii de oameni în sală, dar să vii să protestezi împotriva „guvernului său” n-ai voie mai mult de 500. O să propun un „congres” PSD la Cotroceni
21:27 - SUA: Universitățile din Florida solicită studenților să se vaccineze împotriva COVID-19
21:16 - DSP Iași a sesizat autorităţile cu privire la zeci de cazuri de adeverinţe false de vaccinare
20:59 - Incident tragic în Ucraina: Un avion s-a prăbușit peste o casă și au murit patru persoane (VIDEO)
20:55 - Israelul aprobă vaccinarea împotriva COVID-19 la copiii vulnerabili cu vârsta între 5 și 12 ani
20:39 - Klaus Iohannis: Fiecare persoană în plus care se vaccinează contribuie la încheierea gravei crize sanitare. Scopul celor care răspândesc dezinformări și știri false e să slăbească solidaritatea națiunii noastre (VIDEO)
20:25 - Octavian Jurma: „Al patrulea val al pandemiei a început mai devreme în România. Pragul de 1.000 de cazuri zilnice, depășit în luna august”
20:18 - Medici și asistenți medicali, decorați de președintele Klaus Iohannis de Ziua Ambulanței: „Duceți permanent o luptă contracronometru care de cele mai multe ori face diferența între viață și moarte” (VIDEO)