Ministrul israelian al Securității: Facebook este un monstru

Ministrul israelian al Securității: Facebook este un monstru
Foto: jpost.com

Gilad Erdan, ministrul israelian al Securității a declarat la o televiziune israeliană că Facebook se face vinovat de postările violente de pe platformă prin lipsa lor de interes față de politicile de conservare a unei păcii fragile în regiune.

În declarația susținută, Erdan a catalogat populara rețea de socializare drept un "monstru" care nu face nimic ca atacurile dintre palestinieni și israelieni să înceteze.

Ministrul a mai declarat că Facebook nu cooperează cu autoritățile din zonă, astfel eforturile acestora fiind zadarnice.

Potrivit ministrului Erdan, din octombrie anul trecut, 34 de israelieni și doi americani au fost uciși. Statisticile arată că în aceeași perioadă au fost uciși 200 de palestinieni, noteazăcbc.ca

Prin intermediul unui comunicat de presă, Facebook a declarat că se depun toate eforturile ca actele de violență să nu fie prezente pe platfoma de social-media.

"Lucrăm în mod regulat cu organizațiile de siguranță și factorii de decizie din întreaga lume, inclusiv în Israel, pentru a ne se asigura ca oamenii să știe cum să folosească Facebook ", se arată în comunicat.