Minoră româncă, cumpărată cu 3.000 de euro pentru a fi sclavă sexuală

Minoră româncă, cumpărată cu 3.000 de euro pentru a fi sclavă sexuală
O româncă în vârstă de 16 ani a fost vândută familia sa unor proxeneți pentru 3.000 de euro. Aceasta a fost apoi folosită ca sclavă sexuală de locuitorii a patru districte din municipiul spaniol Vall...

O româncă în vârstă de 16 ani a fost vândută familia sa unor proxeneți pentru 3.000 de euro. Aceasta a fost apoi folosită ca sclavă sexuală de locuitorii a patru districte din municipiul spaniol Vall d’Albaida, infomează ziarul spaniol Levante citat de Agerpres.

Potrivit publicației spaniole tânăra a fost cumpărată din România în schimbul sumei de 3.000 de euro, familia acesteia nefiind conștientă ca va fi folosită ca sclavă sexuală.

Odată ajunși cu minora în Spania, proxeneții au sechestrat-o și abuzat-o după care au obligat-o să întrețină relații sexuale cu orice era dispus să plătească pentru acest lucru.

Poliția spaniolă a fost alertată în privința acestui caz după primirea unui telefon anonim prin care au aflat că minora este folosită drept sclavă sexuală.

Cei patru vinovați de cumpărarea și exploatarea sexuală a minorei au fost reținuți, în timp ce românii care au intermediat tranzacția au ajuns deja în închisoare printr-un ordin judecătoresc.