Miss Filipine a cucerit titlul Miss World în cadrul concursului organizat pe insula Bali

Miss Filipine a cucerit titlul Miss World în cadrul concursului organizat pe insula Bali
Miss Filipine, Megan Young, a cucerit, sâmbătă, titlul Miss World, după ce țara pe care a reprezentat-o s-a clasat pe locul secund în ediția de anul trecut a competiției. Tânăra în vârstă de 23 de ani a...

Miss Filipine, Megan Young, a cucerit, sâmbătă, titlul Miss World, după ce țara pe care a reprezentat-o s-a clasat pe locul secund în ediția de anul trecut a competiției.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a fost desemnată câștigătoare în fața altor 128 de participante, la ediția organizată pe insula indoneziană Bali.

Megan Young s-a născut în Statele Unite ale Americii, țară pe care a părăsit-o la vârsta de 10 ani. A studiat cinematografia și a avut câteva apariții pe ecran. Potrivit AFP, visul ei este de a trece în spatele camerei și de a deveni regizor.

Ceremonia, care a avut loc în premieră în Indonezia, țara cu cea mai mare populatțe musulmană din lume, s-a desfășurat sub protecția unui contingent important de forțe de ordine după ce islamiștii au denunțat evenimentul ca fiind „un concurs de prostituate”.