Moda mașinilor pe plajă a ajuns și în SUA. Un autoturism de lux, parcat la malul mării (VIDEO)

Moda mașinilor pe plajă a ajuns și în SUA. Un autoturism de lux, parcat la malul mării (VIDEO)
Mașină de lux, parcată pe plajă în SUA / Foto: captură B1 TV

Moda mașinilor pe plaja se poartă și în Statele Unite. Un șofer a vrut sa testeze abilitatile unui bolid pe o plaja plină de turiști, insă a descoperit mai tarziu că mecanismele offroad ale masinii au fost supraestimate. Autoturismul de lux a rămas blocat, fără posibilitatea de a mai înainta.

Cu toate că Porsche reușește întotdeauna să injecteze un pic de ADN sport în fiecare vehicul pe care il produce, unele dintre modelele sale oferă și moduri de conducere off-road, iar modelul Cayenne este un exemplu în acest sens.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că pot cuceri orice teren, după cum a constatat un șofer care și-a blocat Cayenne-ul în nisip pe o plajă.

Un Porche Cayenne, parcat la malul mării

Cu toate că șoferul calcă pedala de accelerație, acesta nu face decât să arunce nisip în toate direcțiile și să se afunde și mai rău. Mai mulți turiști îi sar în ajutor și împing mașina, dar nici așa soferul nu pare să aibă succes.

Din comentariile celor care au văzut filmarea, reiese că incidentul ar fi avut loc pe o plajă din Southampton, statul american New York.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.