Monica Lewinsky, dezvăluiri INCENDIARE în legătură cu intimitățile săvârșite cu președintele Bill Clinton din Biroul Oval

Monica Lewinsky, dezvăluiri INCENDIARE în legătură cu intimitățile săvârșite cu președintele Bill Clinton din Biroul Oval

Monica Lewinsky, în vârstă de 45 de ani, continuă să profite de scandalul sexual în care a fost implicată, la mijlocul anilor 90, cu Bill Clinton, în vârstă de 72 de ani, fost președinte american cu două mandate.

Documentarul „Afacerea Clinton” va avea premiera pe 18 noiembrie, în SUA, iar fosta stagiară de la Casa Albă dezvăluie în premieră cum au apărut urmele de spermă de pe rochia ei.

Absolventă de psihologie socială, Lewinsky a fost stagiară la Casa Albă între 1995 şi 1997, apoi angajată, timp în care a legat o relaţie „consimţită” cu fostul preşedinte american Bill Clinton. Totul s-a aflat în 1998, când a devenit de notorietate episodul din Biroul Oval dintre cei doi.

Fostul șef de stat a negat la început relaţia amoroasă cu tânăra, dar, într-un final,după dezvăluirile indubitabile ale presei, a admis totul și a fost urmărit de acest scandal şi în cel de-al doilea mandat.

„Bill Clinton m-a invitat în Biroul Oval, spunându-mi că are un cadou pentru mine. Cu noi a intrat și Bettie Currie, secretara președintelui. Ea a stat în sufragerie. De ce s-a întâmplat asta? Pentru ca nici un funcționar să nu bănuiască faptul că el a rămas singur cu mine (…) Apoi am mers la baie și acolo am întreținut relații sexuale. După ce am făcut sex, l-am îmbrățișat pe președinte și atunci mi-am pătat rochia cu sperma lui. Inițial am crezut că erau urme de la sosul de spanac pe care-l avusesem la cină”, a declarat aceasta, scrie libertatea.ro.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat