Moştenire de 100 de milioane de dolari, aşteptată 100 de ani de nepoţii unui magnat american

Moştenire de 100 de milioane de dolari, aşteptată 100 de ani de nepoţii unui magnat american
Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai Americii şi-a lăsat moştenitorii să aştepte aproape 100 de ani ca să-şi primească partea din moştenirea familiei. Wellington R. Burt, care a murit în 1919, a cerut prin...

Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai Americii şi-a lăsat moştenitorii să aştepte aproape 100 de ani ca să-şi primească partea din moştenirea familiei. Wellington R. Burt, care a murit în 1919, a cerut prin testament ca averea sa să fie împărţită abia la 21 de ani de la moartea ultimului nepot, născut când el încă trăia, relatează Daily Mail.

92 de ani mai târiu, moştenirea evaluată la aproximativ 110 milioane de dolari, va fi în sfârşit împărţită, în această lună, între cei 12 moştenitori.

Motivele pentru care baronul american a vrut să se răzbune pe copiii şi nepoţii săi rămân un mister, dar cu siguranţă vor avea un impact major asupra celor ce vor intra în prezent în posesia considerabilei averi.

Magnatul a fost în timpul vieţii pe locul 8 între cei mai bogaţi americani şi a avut şi o funcţie de senator al statului Michigan.

Christina Cameron of Lexington este cea mai mică dintre cei 12 moştenitori, şi va primi aproximativ 3 milioane de dolari, lucru la care nu a sperat niciodată.

Wellington R. Burt a avut şase copii, şapte nepoţi, şase strănepoţi şi 11 stră-strănepoţi.

Baronul american nu a avut relaţii foarte strânse cu familia sa, dar se pare că a fost mai generos cu angajaţii săi, întrucât secretara lui a primit după moartea acestuia 4.000 de dolari pe an, iar bucătarul, menajera, antrenorul personal şi şoferul au primit câte 1.000 de dolari anual.

Ultima oră
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan
20:49 - Cseke Attila: Ministerul Sănătății a finalizat o achiziție publică pentru 10.600 de flacoane de Tocilizumab / Medicamentul este folosit pentru tratarea formelor grave de COVID-19
20:44 - Dacian Cioloș: Cîțu nu mai are cum să conducă un guvern în care să fie și USR – PLUS
20:28 - Beatrice Mahler: Secția de Terapie Intensivă de la Institutul Marius Nasta e plină de câteva săptămâni. Presiunea și dificultatea cazurilor cresc de la o zi la alta (VIDEO)