Naționala Braziliei stă să EXPLODEZE. Neymar, la un pas de a sări la GÂTUL unui coechipier. „Am fost dezamăgit de atitudinea sa”

Naționala Braziliei stă să EXPLODEZE. Neymar, la un pas de a sări la GÂTUL unui coechipier. „Am fost dezamăgit de atitudinea sa”

Căpitanul echipei braziliene, Thiago Silva a fost înjurat de coechipierul său Neymar, după ce le-a returnat balonul costaricanilor, aşa cum se procedează de obicei în cazul în care o dau afară pentru că au un coechipier accidentat.

Neymar ar fi considerat încă că jucătorii costaricani simulează şi l-a înjurat pe Thiago Silva, potrivi Adevărul.

Silva s-a declarat „dezamăgit de atitudinea sa”.

„Este ca un frate mai mic pentru mine, am avut întotdeauna grijă de el. Astăzi m-a întristat. Am returnat o minge celor din Costa Rica, iar el m-a insultat. Avea dreptate, au tras mult de timp, dar acea minge nu ne aparţinea. Am fost dezamăgit de atitudinea sa. I-am spus asta când s-au calmat lucrurile”, a transmis căpitanul echipei.

Deși a avut de suferit, Brazlia a învins modesta naţională din Costa Rica, golurle victoriei fiind înscrise de Coutinho şi de Neymar în minutele 90+1, respectiv 90+7.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)