Nicușor Dan: Am încredere că după număratoarea voturilor voi fi primarul Capitalei și vă garantez că de la momentul învestirii vom începe construcția noului București (VIDEO)

Nicușor Dan: Am încredere că după număratoarea voturilor voi fi primarul Capitalei și vă garantez că de la momentul învestirii vom începe construcția noului București (VIDEO)
foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, a făcut o primă declarație de presă de la momentul în care rezultatele exit poll-ului CURS-Avangardel-au dat câștigător detașat al cursei pentru postul de primar general al Bucureștiului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Astăzi este ziua de naștere a noului București. Am încredere că după număratoarea voturilor voi fi primarul Capitalei și vă garantez că de la momentul învestirii vom începe construcția noului București. Am încredere, de asemenea, că majoritatea colegilor noștri din Alianța Dreptei vor câștiga primăriile de sector și sunt convins că în Consiliul General și în consiliile locale ale sectoarelor o să existe o majoritate a PNL și USR-PLUS. Vreau să le mulțumesc bucureștenilor care au ieșit și ne-au votat azi, vreau să le mulțumesc pentru că au avut spirit civic, vreau să le mulțumesc pentru că s-au implicat pentru viitorul lor și vreau mai ales să le mulțumesc că ne-au dat încredere în ciuda campaniei murdare care s-a desfășurat împotriva noastră. Vreau să mulțumesc partenerilor din USR și PLUS. De asemenea, partenerilor din PNL. PNL și USR-PLUS au ascultat voința bucureștenilor, care le-au spus, scăpați-ne de PSD, au făcut parteneriatul pentru București și au venit cu candidați unic la Primăria Generală și la primăriile de sector. Vreau să mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, co-președinților USR-PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, ca și președinților organizațiilor locale, Violeta Alexandru, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu”, a declarat Nicușor Dan.

Tags:
Ultima oră
21:13 - Sorin Cîmpeanu: Vom debloca în scurt timp formularele prin care părinții își pot exprima intenția de vaccinare a elevilor. Nu îi vom dezavantaja în niciun fel pe cei care nu doresc sau pe indeciși (VIDEO)
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu
20:50 - Cine e noul șef al Gărzii de Mediu: Fiul primarului PNL din Jegălia a fost numit interimar în locul lui Octavian Berceanu, demis de Florin Cîțu în ciuda rezultatelor semnificative
20:39 - Octavian Berceanu: Demiterea mea se reflectă direct asupra calității aerului pe care îl respirăm, a vieții pe care o ducem și a modului în care gestionăm mediul și sănătatea noastră (VIDEO)
20:39 - Radu Oprea, despre partidul lui Liviu Dragnea: Au mai fost încercări ale foștilor lideri PSD, dar astăzi niciunul nu este un partid parlamentar (VIDEO)
20:11 - Sorin Cîmpeanu: Certificatul digital nu este o regulă aplicabilă în școli / Se discută și o posibilitate de extindere a testării (VIDEO)
19:55 - DSU o contrazice pe Dana Budeanu și lămurește situația de la Floreasca: Sunt internați 11 pacienți în ATI, dintre care doar 3 sunt vaccinați cu schema completă
19:48 - Sorin Cîmpeanu: Dacă se păstrează viteza de creștere a incidenței în București, vom ajunge la 6 la mie în octombrie. Previziunile specialiștilor spun că pragul va fi depășit pe o perioadă relativ scurtă (VIDEO)
19:31 - Campania de vaccinare înaintează lent: Circa 12.000 de persoane vaccinate în 24 de ore
19:29 - Bucurie mare în familia regală. Prințesa Beatrice a născut o fetiță (FOTO)